Ik wil een plek waar leden en niet-leden gemakkelijk informatie
kunnen vinden van mijn club

Vogels houden en kweken heeft weinig te maken met het internet en met computers. Dat klopt, maar niet helemaal. De verzorging, het selecteren, kopen en verkopen, observeren van je vogels en ermee gaan tentoonstellen, zijn allemaal activiteiten die je 'in het echt' moet beleven. Geen computer of website kan dat vervangen.

Maar... 

... het internet en computers kunnen onze hobby wel vergemakkelijken. Er zijn tal van websites waar je je vogels kan te koop aanbieden (Kapaza, 2dehands, Vogelmarktplaats), vele liefhebbers hebben reeds een website waar zij hun verhaal kunnen doen (tips en trucs, kweekmethoden en leuke foto's). Ik ben ervan overtuigd dat ook jij die informatie naar hartelust gebruikt om de beleving van je hobby nog beter te maken.

Wat me echter opvalt...

... is dat er maar weinig vogelverenigingen zijn die een website hebben. Ik vind dat jammer. Zeker als je ziet welke voordelen clubs met een website hebben. Nieuwe leden aanwerven gaat vlotter, leden en niet-leden blijven op de hoogte van wat er gaande is binnen de club, activiteiten worden aangekondigd waardoor er meer volk op afkomt. Ik kan zo nog even doorgaan maar ik wil jullie liever een korte anekdote vertellen:

Ik ben zelf lid en maak deel uit van het bestuur van De Witte Valk Opwijk. Wij hebben een leuk ledenaantal en elk jaar komen er enkele jongeren bij. Het was ons echter opgevallen dat we enkele leden hebben die een heel stuk buiten Opwijk wonen.. Eén van die leden overbrugt zelfs 45 minuten om naar onze maandelijkse vergadering te komen. Dat komt uiteraard door de gezellige sfeer op onze vergaderingen :). Maar toen ik hem vroeg hoe hij bij onze club terechtgekomen is, was zijn antwoord simpel: "Jullie waren de eerste vogelvereniging die naar voor kwam in Google."

Alhoewel ik liever had gehoord dat hij enthousiast over onze club had horen vertellen, toont deze anekdote twee belangrijke punten aan. Ten eerste dat beginnende liefhebbers en potentiële leden van je club op het internet op zoek gaan naar informatie en een geschikte club. Voor iemand die nog niet vertrouwd is met onze wereld, is dat de gemakkelijkste en snelste weg. Ten tweede bewijst dit dat er niet zoveel clubs zijn die een website hebben. Als er een club was geweest uit zijn streek, dan was die zeker eerst naar boven gekomen in de zoekmachines.

Ik wil daar wat aan doen...

... door je de kans te bieden om op een eenvoudige manier jouw club een plek te geven op het internet. Een website waar jouw leden, toekomstige leden en alle vogelliefhebbers informatie kunnen terugvinden over jouw club. Activiteiten, nieuwsberichten, contactgegevens en alle andere dingen waar wij allen dagelijks naar op zoek zijn. Jouw tentoonstelling verdient alle aandacht, je steekt er immers een heel jaar al je tijd in. Hier op Vogelevenement.com heb je al de kans om je tentoonstelling, vogelbeurs en andere activiteiten te promoten. Maar op je eigen website kan je nog een stap verder gaan en op een volledige pagina alle aspecten van je vogeltentoonstelling belichten.

 
 

Wil jij een website voor jouw vogelvereniging?

Kies dan voor dit pakket en geef je club een nieuwe boost:

Domeinnaam (.com, .org, .net, .mobi, .biz of .info)
Hosting
Homepagina met verwelkoming
Nieuwspagina om snel aankondigingen te kunnen doen
Geschiedenis van de club
Voorstelling bestuur met contactgegevens
Contactpagina waar nieuwe leden zich kunnen aanmelden
Activiteiten kalender
Pagina met ringformulieren en uitleg
Informatie en formulieren voor tentoonstelling
Linkenpagina
Basis ondersteuning*
 

Dit pakket omvat alles wat een mooie en interactieve website nodig heeft. Geen bijkomende kosten en meteen ook geschikt voor smartphones.
Voor 275 euro ontwerp ik een prachtige website voor jouw club en blijft je website 1 jaar online.
Elk bijkomend jaar kost 175 euro onder dezelfde voorwaarden.

Aangepaste website nodig? Dat kan, geef dit gewoon aan in onderstaand formulier zodat we dit kunnen bespreken.

*Basis ondersteuning: Als de website volledig af is, kan je deze zelf beheren en inhoud toevoegen.
Ik blijf wel beschikbaar om hulp te bieden indien nodig.
Meer ondersteuning nodig? Geef dit zeker aan in onderstaand formulier, dan bespreken we dit.