Wekelijkse nieuwsbrief met vogeltentoonstellingen en vogelbeurzen

Volgende vogeltentoonstellingen, -beurzen en voordrachten

Wil je een link naar je eigen website toevoegen aan Vogelevenement.com? Dat kan vanaf nu door naar de linkpagina te surfen en je gegevens door te sturen. Plaats zeker ook een link naar www.vogelevenement.com!

Bijna halverwege oktober en dat wil zeggen dat ook voor mezelf de spanning wat stijgt want eind oktober organiseert De Witte Valk Opwijk - waar ik in bestuur zit - haar jaarlijkse tentoonstelling.

Ik heb het vorige week al eens gevraagd en wil je er zeker niet lastig mee vallen maar zou je even tijd kunnen maken om enkele vragen in te vullen? Je doet er mij een enorm plezier mee!
Ik overweeg om iets nieuws te starten maar heb jullie advies nodig: 

https://nl.surveymonkey.com/s/6TGC8Q8

De vragen invullen duurt maar 2 minuten en je helpt er jouw en andere vogelverenigingen mee. Bedankt! 

Ben je op zoek naar een spreker of ben je zelf een spreker? Neem dan zeker een kijkje op de pagina met sprekers!

Planning voor de komende 2 weken:

Meer info over deze evenementen? Klik hier

 

De Witte Valk Opwijk heet iedereen van harte welkom op haar jaarlijkse tentoonstelling die zal doorgaan op 25 & 26 oktober 2014. Hun tentoonstelling staat al jaren garant voor een gezellige sfeer en een mooi aantal vogels in verschillende kleuren en gewichten. Niet alleen voor de doorwinterde kweker maar ook voor de onervaren liefhebber is dit een uitgelezen kans om andere vogelsoorten te leren kennen of om contacten te leggen.
Kent u niets van vogels? Geen probleem. Kom gerust een drankje nuttigen of een lekkere pannenkoek met een bakje koffie… Kan het gezang van de vogels u dan toch verleiden? Zoveel te beter… Op zondag voormiddag vogelverkoop!
Meer info: Vogeltentoonstelling De Witte Valk Opwijk
Inschrijven: Klik hier om in te schrijven

Op zoek naar een vogeltentoonstelling of -beurs? Ga naar Vogelevenement.com
Promotie maken voor jouw vogeltentoonstelling of -beurs? Registreer jouw evenement