Wekelijkse nieuwsbrief met vogeltentoonstellingen en vogelbeurzen

Volgende vogeltentoonstellingen, -beurzen en voordrachten

Wil je een link naar je eigen website toevoegen aan Vogelevenement.com? Dat kan vanaf nu door naar de linkpagina te surfen en je gegevens door te sturen. Plaats zeker ook een link naar www.vogelevenement.com!

Aan welke tentoonstellingen heb je al deelgenomen dit seizoen? Zijn ze meegevallen? Ikzelf neem dit weekend aan mijn derde en laatste deel. Ik wou er initieel nog 1 of 2 extra doen maar door tijdsgebrek gaat dat niet door.

Planning voor de komende 2 weken:

Meer info over deze evenementen? Klik hier

Op 8 en 9 november, organiseert De Vlaamse Gaai Linter haar jaarlijkse tentoonstelling. Zaterdag namiddag is er een vogelverkoop en 's avonds worden de prijzen uitgedeeld. Op zondag kan je er pannenkoeken krijgen, een ideaal uitstapje dus!

Meer info: Gewesttentoonstelling 2014 De Vlaamse Gaai Linter

 

Op zoek naar een vogeltentoonstelling of -beurs? Ga naar Vogelevenement.com
Promotie maken voor jouw vogeltentoonstelling of -beurs? Registreer jouw evenement