Wekelijkse nieuwsbrief met komende vogeltentoonstellingen en vogelbeurzen.

Volgende vogeltentoonstellingen, -beurzen en voordrachten

Wil je een link naar je eigen website toevoegen aan Vogelevenement.com? Dat kan vanaf nu door naar de linkpagina te surfen en je gegevens door te sturen. Plaats zeker ook een link naar www.vogelevenement.com!

Amai! Zwaar weekend achter de rug met de organisatie van vogeltentoonstelling De Witte Valk Opwijk. Zoals ieder jaar, was er zeer veel volk op zaterdag en zondag. Ook onze vogelverkoop was een succes. Menig vogelliefhebber heeft nieuw kweekmateriaal kunnen aanschaffen. Op naar de volgende...

Planning voor de komende 2 weken:

Meer info over deze evenementen? Klik hier

 

Op zoek naar een vogeltentoonstelling of -beurs? Ga naar Vogelevenement.com
Promotie maken voor jouw vogeltentoonstelling of -beurs? Registreer jouw evenement