Iets nieuws voor jouw vogelvereniging

Hallo vogelliefhebber,

Ik hoop dat je blij bent met de wekelijkse nieuwsbrief van Vogelevenement.com  Sinds de opstart in augustus heb ik reeds van meer dan 70 verenigingen positieve reacties en evenementen ontvangen. Ondertussen is het tijdstip van de nieuwsbrief veranderd, sprekers kunnen zich aanmelden en naast tentoonstellingen en vogelbeurzen kan je ook informatieve vergaderingen registreren.

Ik ben er van overtuigd dat ook jouw vogelvereniging hier de vruchten van plukt! Jouw tentoonstelling nog niet geregistreerd? Doe dat dan zeker nu.

Ik wil nog een stap verder gaan. Alle vogelverenigingen op het internet een utopie? Ik denk het niet. Ik wil jouw club de kans geven om een eigen stek te bouwen op het internet. Een plek waar beginnende liefhebbers terecht kunnen voor info over jouw vereniging. Of waar je leden info kunnen vinden over de volgende vergadering. Wil je info geven over je tentoonstelling? Ook dat is mogelijk.

Wat denk je nu? Oei, wat gaat dat weer kosten? Wees gerust, zoals ik al zei wil ik jouw club de kans geven om een eigen website uit te bouwen. Vooraleer ik van start ga, wil ik van jou weten wat je verwacht van je eigen website.

Via deze link kan je een korte vragenlijst vinden:

https://nl.surveymonkey.com/s/6TGC8Q8
 

Kan je deze even invullen? Zo weet ik wat jouw verwachtingen zijn en voor jou is het de kans om mijn aanbod op jouw wensen af te stemmen.

Bedankt voor de moeite!

Posted on October 4, 2014 .