Wekelijkse nieuwsbrief met vogeltentoonstellingen en vogelbeurzen

Volgende vogeltentoonstellingen, -beurzen en voordrachten

Wil je een link naar je eigen website toevoegen aan Vogelevenement.com? Dat kan vanaf nu door naar de linkpagina te surfen en je gegevens door te sturen. Plaats zeker ook een link naar www.vogelevenement.com!

Oktober is begonnen, ben jij naar de vogeltentoonstelling in Grembergen geweest? En wat met de Zebravinkenkwekers onder ons? Afgelopen weekend was er de Internationale Zebravinkenshow in Veenendaal. Ikzelf had helaas geen tijd. Maar aan de foto's te zien was het een zeer gezellige bijeenkomst. Proficiat aan de organisatoren!

Willen jullie mij nog even helpen? Ik overweeg om iets nieuws te starten maar heb jullie advies nodig: 

https://nl.surveymonkey.com/s/6TGC8Q8

De vragen invullen duurt maar 2 minuten en je doet er mij een enorm plezier mee. Bedankt! 

Ben je op zoek naar een spreker of ben je zelf een spreker? Neem dan zeker een kijkje op de pagina met sprekers!

Planning voor de komende 2 weken:

Meer info over deze evenementen? Klik hier

Op zaterdag 25 en zondag 26 oktober organiseert Speciaalclub van Insecten en Vruchtenetende Vogels haar jaarlijkse Clubshow in Oirschot, nabij Eindhoven. Verschillende soorten insecten en vruchtenetende vogels zullen worden geshowd in vitrines en volières die zo natuurlijk mogelijk worden ingericht en aangekleed. Tevens is er een vogelhandelaar aanwezig die verschillende soorten insecten en vruchtenetende vogels aanbiedt, Avian met verschillende soorten voeders en supplementen, een volièrebouwer, ECS (Europese Cultuurvogel Shop) en wederom zal ook dit jaar de orchideeënvereniging Noord-Oost Brabant aanwezig zijn met prachtige orchideeën.
Meer info: Clubshow Speciaalclub van Insecten en Vruchtenetende Vogels

 

Op zoek naar een vogeltentoonstelling of -beurs? Ga naar Vogelevenement.com
Promotie maken voor jouw vogeltentoonstelling of -beurs? Registreer jouw evenement