Mijn voorstel voor jouw vogelvereniging

Ik wil je bedanken voor je enthousiasme. Je enthousiasme om onze hobby verder te zetten en te verbeteren. Zonder jou is dat niet mogelijk.

Ik vertelde je al over mijn idee om alle vogelclubs en vogelliefhebbers op het internet te krijgen. Niet zomaar op Facebook of op enkele nieuwssites. Neen, ik wil ervoor zorgen dat jouw vogelvereniging een plek krijgt waar ze haar werking en evenementen kan tonen. Niet alleen aan haar leden, maar ook aan nieuwe liefhebbers en toeschouwers. Zowel jong als oud profiteert hier van.

Waarom zou je mij geloven? Omdat ik samen met De Witte Valk Opwijk een website heb opgebouwd. We zijn begonnen met Wordpagina’s die we aan elkaar linkten tot in het oneindige. Samen met onze leden hebben we gezocht naar een mooi evenwicht van wat we willen en kunnen publiceren. Het is niet de bedoeling om er een voltijdse bezigheid van te maken. Maar tegelijkertijd moet het een aantrekkingskracht uitoefenen op potentiële leden en liefhebbers. Als je kijkt waar we nu staan met onze website, dan denk ik dat we terecht trots mogen zijn op het resultaat. Dat bevestigen trouwens ook de vele positieve reacties die we krijgen. Let wel op, een website maak je niet alleen. Zowel de inhoud als het uiterlijk moeten op elkaar afgestemd zijn als we succes willen halen.

Wat wil ik nu bereiken met dit verhaal en mijn aanbod? Eerst en vooral wil ik ervoor zorgen dat we onze hobby optimaal kunnen beleven en volgens mij hoort daar ook het internet bij. Daarnaast ben ik overtuigd dat we op deze manier de beleving rond onze hobby dynamischer kunnen maken. Uitnodigingen voor lezingen, foto’s van de tentoonstellingen en nieuws van de leden zorgen ervoor dat onze hobby meer in het licht komt te staan. We zijn een uitstervend ras, tenzij we nu actie ondernemen!

Daarom heb ik een voorstel. Ik ga jouw vogelclub helpen met het maken van een mooie en interactieve website. De inhoud, daar zorg jij voor. Maar van de rest moet je je niets aantrekken. Met de ervaring die ik heb van mijn andere websites zoals www.dewittevalk.be en Vogelevenement.com maak ik een aantrekkelijke website zodat jouw club de aandacht krijgt die ze altijd al verdiende.

Ik bied je een totaalpakket met een prachtige website, domeinnaam en ondersteuning voor een heel jaar.
Vrijdag ontvang je van mij nog een e-mail met alle gegevens en vanaf dan krijg je de kans om in te stappen in mijn verhaal. Ik kan je alvast meegeven dat ik nog een verassing heb voor de snelle beslissers, de details daarover hoor je vrijdag.

Mag ik je vragen om mijn verhaal met zoveel mogelijk mensen te delen en in het bijzonder met de vogelverenigingen in je buurt. Je doet er hen en mij een enorm plezier mee.P.S.: Wie tijdig instapt, krijgt nog een mooie bonus. Hou dus je mailbox in de gaten vrijdag!