Wekelijkse nieuwsbrief met vogelkalender

Volgende vogeltentoonstellingen, -beurzen en voordrachten

Wil jij helpen om Vogelevenement.com op de kaart te zetten? Dat kan door simpelweg deze affiche af te drukken en omhoog te hangen op jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs. Een kleine moeite en je doet er mij een enorm plezier mee.

De vogelgriep heeft helaas zijn intrede gedaan in Nederland waardoor tal van tentoonstellingen slechts in beperkte mate mogen opengaan of zelfs niet meer doorgaan. Ook in België is men begonnen met een aantal maatregelen waarover ik eerder deze week al iets schreef.

Hoe er dus rekening mee dat de meeste vogelbeurzen voorlopig niet doorgaan.

Planning voor de komende 2 weken:

Meer info over deze evenementen? Klik hier

Zoals jullie ondertussen al gelezen hebben, ben ik gestart met een nieuw onderdeel van Vogelevenement.com. Ik wil ervoor zorgen dat we onze hobby kunnen verderzetten door onze aanwezigheid op het internet te vergroten. Elke vogelvereniging een website is een droom van mij. Daarom heb ik afgelopen vrijdag mijn aanbod gelanceerd om voor jouw club een website te maken. Meer info kan je hier vinden.

Heeft jouw vogelvereniging nog geen website? Neem dan contact met me op en we zorgen er samen voor dat je club binnenkort op het internet te vinden is.


Wil jij wat extra reclame voor je club in deze nieuwsbrief? 
Contacteer me dan via het contactformulier op deze pagina

Op zoek naar een vogeltentoonstelling of -beurs? Ga naar Vogelevenement.com
Wil je de wekelijkse nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan nu in
Promotie maken voor jouw vogeltentoonstelling of -beurs? Registreer jouw evenement
Jouw link op Vogelevenement.com? Klik dan hier