Ik wil een stap verder gaan met Vogelevenement.com

Ben jij al ondergedompeld in de wondere wereld van het internet?

Als dat nog niet zo is, dan zal dat hoogst waarschijnlijk nog wel komen. Vandaag de dag, kan je computers en internet niet meer wegdenken uit je leefwereld.

Wat heeft dat te maken met de vogelliefhebberij? Alles! Je kan je vogels geen eten geven met het internet. Je kan je kweekkoppels niet samenstellen door naar je computer te staren. Maar computers en internet, maken onze hobby beleven wel makkelijker.

Je computer kan je kweekadministratie verlichten met een programma zoals ZooEasy. Ik gebruik dit programma al jaren en ben er zeer tevreden over. Na verloop van tijd heb ik een mooie stamboom opgebouwd zodat ik zelfs enkele generaties terug perfect kan zien welke verervingen een bepaalde vogel met zich meedroeg. Een echte aanrader.

Je maakt hopelijk al gebruik van Vogelevenement.com, een website met een overzicht van vogeltentoonstellingen en vogelbeurzen. Een mooi voorbeeld van hoe het internet je hobby kan vergemakkelijken. Je hebt een leuke kalender altijd bij de hand.

Toch gebruikt onze hobby nog niet genoeg het internet. Zoek jij wel eens wat op over de kweek van je vogels? Heeft jouw club een website?

Voor velen is dat antwoord ’Neen’. Daarom wil ik een stap verder gaan dan Vogelevenement.com. Ik wil iets doen voor jou en de vele vogelverenigingen, zodat het internet een stukje van ons wordt, wij vogelliefhebbers.

Hoe ik dat wil doen, ontdek je in mijn volgende blogpost.
 

P.S.: Meer info kan je hier terugvinden. Stuur deze e-mail door naar het bestuur van je club, zodat ook zij op de hoogte zijn.