Hoe kan Vogelevenement.com jouw club helpen?

Bedankt voor je leuke reacties en tips op mijn blogpost van zaterdag. Het is altijd leuk om te merken dat mijn boodschap verder draagt dan mijn website Vogelevenement.com alleen.

Vorige keer heb ik het kort gehad over hoe het internet onze hobby kan vergemakkelijken. Programma’s als ZooEasy en websites zoals Vogelevenement.com zorgen ervoor dat bepaalde dingen net iets leuker en simpeler worden. Ondanks deze voordelen gebruiken we nog te weinig het internet. Slechts enkele van onze collega liefhebbers hebben reeds een eigen website. Daarbovenop acht ik de kans klein dat jouw club al een eigen webpagina heeft.
Heb je toch al een website? Meld deze dan zeker aan op Vogelevenement.com!

Ikzelf ben webmaster van www.dewittevalk.be, website van vogelclub De Witte Valk uit Opwijk. De website is in de loop der jaren sterk geëvolueerd, net zoals mijn kennis over webdesign en detecteren wat mensen zoeken op een website van een vogelclub.
Het is die kennis die ik wil gebruiken om jouw vogelclub te helpen. Plaatselijke vogelverenigingen moeten blijven bestaan, daar moeten jij en ik voor zorgen. Ik ben er van overtuigd dat we dat kunnen, maar we kunnen een extra duwtje in de rug gebruiken. Een webpagina voor je club is dat duwtje.

Wil je zelf een website maken maar ontbreek je de kennis? Dat is geen probleem. Wordpress.com of Squarespace.com zijn twee interessante opties waar je op korte tijd een website mee kunt bouwen. Wordpress.com is gratis (er zijn betalende opties) en www.dewittevalk.be is hiermee gebouwd. Squarespace is een betalend alternatief dat ik gebruik voor Vogelevenement.com. Zeer gebruiksvriendelijk en een prima klantenservice.

Uit de reacties die ik kreeg op de enquête die je enkele weken geleden hebt ontvangen, kwamen enkele interessante opmerkingen.
De prijs voor het maken en beheren is een belangrijk punt voor de meeste vogelclubs. Dat is volledig terecht. De prijzen voor een website liggen vaak tussen 500 en 1000 euro, vaak zonder ondersteuning inbegrepen. Ik denk dat we het er over eens zijn dat dat geen prijzen zijn die jouw vogelclub moet betalen.

Volgende keer vertel ik jou meer over mijn aanbod, samen met nog een laatste tip voor je vereniging.

Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat ze mij dan zeker weten hieronder in de berichten