Wekelijkse nieuwsbrief met vogelkalender

Volgende vogeltentoonstellingen, -beurzen en voordrachten

Het einde van augustus nadert en dat wil zeggen dat het tentoonstellingsseizoen stilaan op gang komt. Dit weekend zijn de eerste tentoonstellingen al, maar vanaf september is er elke week wel ergens een vogeltentoonstelling.
Ik heb vorige week alvast wat Zebravinken opgekooid voor de komende tentoonstellingen. Ze zijn nog lang niet klaar, maar er komt al wat schot in de zaak.

Ik wil je ook bedanken voor je feedback op de nieuwsbrief. De overgrote meerderheid koos ervoor om de nieuwsbrief op maandag in de voormiddag te ontvangen. Vanaf nu mag je deze dan ook op maandag in je mailbox verwachten.

Planning voor de komende 2 weken:

Meer info over deze evenementen? Klik hier

De Speciaalclub voor Gouldamadines in België organiseert morgen haar jaarlijkse vogelverkoop in Torhout. Op deze vogelbeurs worden 600 vogels verwacht, voor ieder wat wils dus. Ik ga zeker een kijkje nemen, al die mooie kleurtjes Gouldamadines samen wil ik niet missen. Op zoek naar Gouldamadines of wil je weten welk gezicht er schuilt achter Vogelevenement.com? Kom dan zeker naar Torhout!
Meer info via de website.

Op zoek naar een vogeltentoonstelling of -beurs? Ga naar Vogelevenement.com
Promotie maken voor jouw vogeltentoonstelling of -beurs? Registreer jouw evenement