Wekelijkse nieuwsbrief met vogelkalender

Volgende vogeltentoonstellingen, -beurzen en voordrachten

Wil je een link naar je eigen website toevoegen aan Vogelevenement.com? Dat kan vanaf nu door naar de linkpagina te surfen en je gegevens door te sturen. Plaats zeker ook een link naar www.vogelevenement.com!

Ben jij al begonnen aan het tentoonstellingsseizoen? Vielen de resultaten mee? Laat het mij zeker weten!

Ben je op zoek naar een spreker of ben je zelf een spreker? Neem dan zeker een kijkje op de pagina met sprekers!

Planning voor de komende 2 weken:

Meer info over deze evenementen? Klik hier

De tentoonstelling van de B.N.E.C. was voor mij de tweede tentoonstelling van dit seizoen. Ondanks de vele wegomleggingen en het toch wat mindere resultaat dan vorig jaar, ben ik wederom blij dat ik ben afgezakt naar Serskamp. Sympathieke mensen, mooie vogels en een vlotte in- en uitkorving, meer moet een mens niet hebben om volgend jaar weer van de partij te zijn. Ik denk dat de organisatie ook fier mag zijn met meer dan 700 vogels was de tentoonstelling een groot succes! Volgend jaar 800?
Wil je weten hoe het vorig jaar was? Lees dan het verslag hier.

In het weekend van 11 & 12 oktober organiseert de Brabantse Speciaalclub Kleur- & Postuurkanaries haar jaarlijkse tentoonstelling. Wil jij je meten met andere specialisten, schrijf je dan zeker in! Alle soorten spelen apart, dus voor ieder wat wils. Op zondag kan je er ook terecht voor een lekkere pannenkoek, een ideale uitstap dus.
Meer info: Tentoonstelling Kleur- en Postuurkanaries

 

Op zoek naar een vogeltentoonstelling of -beurs? Ga naar Vogelevenement.com
Promotie maken voor jouw vogeltentoonstelling of -beurs? Registreer jouw evenement