Wekelijkse nieuwsbrief met vogelkalender

Volgende vogeltentoonstellingen, -beurzen en voordrachten

Wil je een link naar je eigen website toevoegen aan Vogelevenement.com? Dat kan vanaf nu door naar de linkpagina te surfen en je gegevens door te sturen. Plaats zeker ook een link naar www.vogelevenement.com!

We zijn bijna oktober, traditioneel een maand met tal van tentoonstellingen. Heb jij jouw planning al gemaakt?

Ben je op zoek naar een spreker of ben je zelf een spreker? Neem dan zeker een kijkje op de pagina met sprekers!

Planning voor de komende 2 weken:

Meer info over deze evenementen? Klik hier

Op 11 oktober 2014  Organiseert Speciaalclub Dag- en nachtroofvogels haar vijfde opendeurdag. Er zijn doorlopende vliegbeurten en een demonstratie met het jarka team. Iedereen met een vogel die los vliegt mag gratis deelnemen.
Er is een wedstrijd met jachtvogels die de balg (hun nep prooi) moeten weten te pakken krijgen. De balg maakt een snelle kronkelende beweging op een afstand van 100m, de vogel die hierbij de mooiste vlucht maakt is de winnaar van de wedstrijd. En als kers op de taart sluiten ze af met een traditionele Beenhesp maaltijd.
Meer info: Opendeurdag Specialclub Dag en Nachtroofvogels West- Vlaanderen

 

Op zoek naar een vogeltentoonstelling of -beurs? Ga naar Vogelevenement.com
Promotie maken voor jouw vogeltentoonstelling of -beurs? Registreer jouw evenement