Nieuwsbrief 13 november: Op zoek naar een eetbakje

Organiseer jij of je vogelclub een vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Aarzel dan niet en registreer deze meteen in de Vogelkalender.

Klik Hier!


Ik ben op zoek naar een ander soort voederbakje. Een aantal van mijn kweekkooien zijn uitgerust met klepjes waar ik de voederbakjes kan inhangen. Dat is makkelijk en proper. Enkel af en toe eens uitblazen want kaf blijft wat liggen. Een ander deel van mijn kooien heeft deze klepjes niet. Op zich geen probleem, ik gebruik daarvoor van die witte ovalen potjes die ik op de bodem van de kooi zet. Lekker makkelijk en de jongen vinden snel hun eten. Maar wat ik me nu afvraag, is dat wel hygiënisch? De jongen zitten in de eetbak, er komt wat vuil van de bodem in... Daarom ben ik op zoek naar een alternatief. Iets dat in de kooi kan en weerstaat aan de uitwerpselen van de kweekkoppels met hun jongen. Of iets dat aan de buitenkant kan. Dat moet dan wel aan het valdeurtje of tralies. Het andere deurtje gebruik ik voor het nestkastje.

Momenteel denk ik aan een voedersilo die net in deurtje past. Wit dekseltje bovenaan en doorschijnend opvangbakje. Weet je welk model ik bedoel?

Heb jij tips? Stuur dan een foto en indien mogelijk merk en model bankkluis etensbakje naar bartvermeiren@me.com

Staat Vogelevenement.com nog niet op jouw website of wil je de affiche van Vogelevenement.com gebruiken op jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Laat het mij weten door te antwoorden op dit bericht of contact op te nemen via de website.

Heb je de Facebook pagina al bezocht? Om de visibiliteit van de website te verhogen, helpt het enorm als je op de Facebook pagina even op 'Vind ik leuk' kan klikken. Wil je dat doen? Bedankt!

facebook.com/vogelevenement

Promoot Vogelevenement.com door dit bericht door te sturen naar zoveel mogelijk vrienden en kennissen of print deze affiche en verspreid ze op jou vogeltentoonstelling of vogelbeurs. Bedankt!


Wat staat er op de planning voor dit weekend?

Zaterdag:
Parkieten- en Papegaaienshow Brabant

Zaterdag en Zondag:
Vogeltentoonstelling Avivaria Merchtem
56ste Nationale Vogeltentoonstelling De Zanglijster Leefdaal

Meer weten? Ga dan naar de Vogelkalender

Nog een vogeltentoonstelling of vogelbeurs dit weekend?
Laat het mij weten door hier te klikken. Bedankt!


Planning voor de komende 2 weken:

Provinciaal kampioenschap West-Vlaanderen KBOF 2015
Vogeltentoonstelling Koninklijke Vogelvrienden Vilvoorde

50ste Vogelshow De Zanglijster Jaarlijkse vogeltentoonstelling Martin Weyling
VOGELVERENIGING V.V. ONZE ZANGERS ROERMOND ONDERLINGE TENTOONSTELLING
Vogelshow - Martin Weyling Hoboken
Gewesttentoonstelling Groepement Waasland
Open Euregio Vogelshow 2015
ZCB - NABESCHOUWING TT

Nog weet van een ander evenement? Klik dan hier en registreer het snel. Bedankt!

Bekijk alle vogelbeurzen en vogeltentoonstellingen deze maand: klik hier


Wil je contact met me opnemen? Klik dan hier

Op zoek naar een vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Ga naar Vogelevenement.com
Wil je de wekelijkse nieuwsbrief met vogelkalender ontvangen? Schrijf je dan nu in
Promotie maken voor jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Registreer jouw evenement
Link naar jouw website op Vogelevenement.com? Klik dan hier