Nieuwsbrief 4 december: Vogelevenement.com 1 jaar later

Organiseer jij of je vogelclub een vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Aarzel dan niet en registreer deze meteen in de Vogelkalender.

Klik Hier!


Je bent niet alleen. 350 anderen ontvangen net zoals jij de wekelijkse nieuwsbrief van Vogelevenement.com. Wat begon als een leuk experiment, is uitgegroeid tot een groot succes. Toen ik begon met Vogelevenement.com had ik nooit durven dromen om zoveel vogelliefhebbers wekelijks te bereiken met de nieuwsbrief. Nu, 1 jaar later, begin ik alvast af te tellen naar de 500ste liefhebber die zich inschrijft. In afwachting plan ik alvast wat leuks om dat te vieren. Alle hulp is welkom om de kaap van de 500 te bereiken!

Enkele cijfers op een rijtje: 350 mensen ontvangen wekelijks de nieuwsbrief, 750 wekelijkse bezoekers en 1500 pagina bezoeken elke week.

Dat alles samen maakt dat 3000 bezoekers elke maand samen goed zijn voor meer dan 6000 pagina bezoeken. Één daarvan ben jij. Zonder jou was dit niet mogelijk geweest. Hoe ver het internet ook reikt, jouw mond-aan-mond reclame en jouw interesse hebben Vogelevenement.com gemaakt. Bedankt!

Ik geloof nu nog meer dat Vogelevenement.com het verschil kan maken om onze hobby in stand te houden en ervoor te zorgen dat alle vogeltentoonstellingen en vogelbeurzen de aandacht krijgen die ze verdienen. Je kan er vanop aan dat Vogelevenement.com nog lange tijd doorgaat. Nieuwe ideeën borrelen weer op. Daarover later meer.

Vooraleer af sluiten voor deze week heb ik nog een belangrijke oproep voor jou: Heb je een leuke foto van een vogeltentoonstelling of vogelbeurs die je hebt bezocht? Mail deze dan door naar bartvermeiren@me.com met vermelding van vogelvereniging, datum en locatie. Je doet er mij een enorm plezier mee!

Staat Vogelevenement.com nog niet op jouw website of wil je de affiche van Vogelevenement.com gebruiken op jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Laat het mij weten door te antwoorden op dit bericht of contact op te nemen via de website.

Heb je de Facebook pagina al bezocht? Om de visibiliteit van de website te verhogen, helpt het enorm als je op de Facebook pagina even op ‘Vind ik leuk’ kan klikken. Wil je dat doen? Bedankt!

facebook.com/vogelevenement

Promoot Vogelevenement.com door dit bericht door te sturen naar zoveel mogelijk vrienden en kennissen of print deze affiche en verspreid ze op jou vogeltentoonstelling of vogelbeurs. Bedankt!


Wat staat er op de planning voor dit weekend?

Zaterdag en Zondag:
Gouden Ring Show WZC
Vogelshow en Hobbybeurs Pestvogel Westrand

Zondag:
Vogelbeurs Oost-Vlaanderen

Meer weten? Ga dan naar de Vogelkalender

Nog een vogeltentoonstelling of vogelbeurs dit weekend?
Laat het mij weten door hier te klikken. Bedankt!


Planning voor de komende 2 weken:

Parkiet 2015

Provinciale Groningen Kampioenschappen
Vogeltentoonstelling De Nachtegaal Hakendover
Vogelbeurs De Zandvogel Grembergen
Vogelbeurs Houthalen België
Vlaams Kampioenschap Europese vogels
Ruilbeurs, enkel Europese Vogels

Nog weet van een ander evenement? Klik dan hier en registreer het snel. Bedankt!

Bekijk alle vogelbeurzen en vogeltentoonstellingen deze maand: klik hier


Wil je contact met me opnemen? Klik dan hier

Op zoek naar een vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Ga naar Vogelevenement.com
Wil je de wekelijkse nieuwsbrief met vogelkalender ontvangen? Schrijf je dan nu in
Promotie maken voor jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Registreer jouw evenement
Link naar jouw website op Vogelevenement.com? Klik dan hier