Wekelijkse nieuwsbrief met vogelkalender

Volgende vogeltentoonstellingen, -beurzen en voordrachten

Hebben jullie de nieuwe website van de Belgische Zebravinkenclub al gezien? Het loont zeker de moeite om eens een kijkje te nemen.

Planning komende 2 weken:

Meer info over deze evenementen? Klik hier

Na mijn oproep vorige week hebben enkelen hun evenement geregistreerd. Zij profiteren meteen van extra publiciteit. Maar wees gerust, er is plaats voor iedereen!

Daarom nog eens mijn oproep:

Ik zou graag een oproep willen doen. Mijn bedoeling met Vogelevenement.com is jouw vogelvereniging helpen met het promoten van jullie vogeltentoonstelling, vogelbeurs of spreekbeurt. Tegelijk heb je als vogelliefhebber een leuke en handige kalender altijd en overal beschikbaar.
Maar het succes van Vogelevenement.com hangt van jou af. Het is voor mij onmogelijk om alle internetfora, Facebook groepen en tijdschriften te doorbladeren om alle door jullie georganiseerde evenementen samen te brengen.
Wat ik aan jou wil vragen is om aan jouw vogelvereniging te vragen al hun evenementen meteen op Vogelevenement.com te registreren. Het duurt maar 5 minuten en kan je veel extra bezoekers opleveren. Je mag trouwens ook meteen zelf de evenementen van je club registreren. Ik ben zeker dat de bestuursleden dat weten te appreciëren!

Maandelijks ontvangt Vogelevenement.com meer dan 1000 bezoekers en 120 vogelliefhebbers ontvangen wekelijks onze nieuwsbrief met planning voor komende weken. Dat is toch al de moeite om 5 minuten van je tijd te investeren. Niet?

Bedankt!


Heeft jouw vogelvereniging nog geen website? 
Neem dan contact met me op

Wil jij wat extra reclame voor je club in deze nieuwsbrief? 
Contacteer me dan via het contactformulier op deze pagina

Op zoek naar een vogeltentoonstelling of -beurs? Ga naar Vogelevenement.com
Wil je de wekelijkse nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan nu in
Promotie maken voor jouw vogeltentoonstelling of -beurs? Registreer jouw evenement
Link naar jouw website op Vogelevenement.com? Klik dan hier