Wekelijkse nieuwsbrief met vogelkalender

Volgende vogeltentoonstellingen, -beurzen en voordrachten

Vorige week deed ik een oproep aan iedereen die naar de Algemene vergadering van de KBOF ging, om wat reclame te maken voor Vogelevenement.com. Door omstandigheden kon ik er zelf bij zijn als vertegenwoordiger van De Witte Valk Opwijk.
Was jij aanwezig? Dan heb je waarschijnlijk aan kaartje van mij ontvangen :). Het enige wat je nu nog moet doen, is surfen naar deze pagina en de activiteiten van jouw club registreren.
Stel niet uit tot morgen, het is maar 5 minuutjes werk!

Een persoonlijke bedenking die ik heb na de vergadering is dat er zeer weinig 'jeugdige liefhebbers' aanwezig waren. Als ik me niet vergis, was ik veruit de jongste deelnemer. Toch iets waar we samen aan gaan moeten werken. Neem eens een jonge liefhebber mee naar zo'n algemene vergadering, of dat nu bij AOB, KBOF, speciaalclub of plaatselijke vereniging is.
Deze liefhebbers hebben vaak heel wat ideeën en een keertje de bestuursvergadering bijwonen kan hen een zetje in de rug geven om ook actief mee te werken aan de uitbouw van onze hobby.

Planning komende 2 weken:

Meer info over deze evenementen? Klik hier


Wil je contact met me opnemen? Klik dan hier

Op zoek naar een vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Ga naar Vogelevenement.com
Wil je de wekelijkse nieuwsbrief met vogelkalender ontvangen? Schrijf je dan nu in
Promotie maken voor jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Registreer jouw evenement
Link naar jouw website op Vogelevenement.com? Klik dan hier