Nieuwsbrief 24 juli: Wat ontbreken mijn vogels?

Organiseer jij of je vogelclub een vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Aarzel dan niet en registreer deze meteen in de Vogelkalender.
Klik Hier!

Omdat de kweek afgelopen 2 jaar niet zo denderend was, ben ik op onderzoek. Wat ontbreken mijn vogels? Welke zaadmengeling gebruik ik voor mijn Zebravinken en wat geven collega kwekers? Geef je nu best supplementen of niet? In tegenstelling tot andere jaren ben ik al mijn ondervindingen nu aan het noteren om uiteindelijk tot een schema te komen waar ik me komend kweekseizoen zal aan houden. Zo heb ik iets om op verder te werken. Als het op papier staat, zal ik er minder snel van afwijken tijdens de kweek. Tegelijkertijd zet het me ook aan om dit schema bij te schaven waar nodig, op basis van nieuwe ervaringen.
En als ik wat nieuws wil uitproberen, hoef ik ook al lang niet meer van de ene vogel speciaalzaak naar de andere te rijden. Al meer dan een jaar haal ik het meeste van mijn gerief bij AplusBirds. Lekker makkelijk!

Ken je ApluBirds nog niet? Neem dan zeker een kijkje op de website van Franky. Hij heeft enkel kwaliteitsproducten en een fantastische service. Iets nieuws nodig? Hij zorgt ervoor.

Heb je de Facebook pagina al bezocht? Om de visibiliteit van de website te verhogen, helpt het enorm als je op de Facebook pagina even op 'Vind ik leuk' kan klikken. Wil je dat doen? Bedankt!

facebook.com/vogelevenement

 

Ben je organisator van een vogeltentoonstelling of vogelbeurs en wil je nog snel je bezoekers een boodschap meegeven? Laat het mij weten en ik voeg het toe aan de nieuwsbrief.

 

Wat staat er op de planning voor dit weekend?

Dit weekend zijn er geen vogeltentoonstellingen of vogelbeurzen gepland. Toch weet van een evenement? Klik dan hier en registreer het snel. Bedankt!

Meer weten? Ga dan naar de Vogelkalender

Nog een vogeltentoonstelling of vogelbeurs dit weekend?
Laat het mij weten door hier te klikken. Bedankt!

 

Planning voor de komende 2 weken:

De komende 2 weken zijn er geen vogeltentoonstellingen of vogelbeurzen gepland. Toch weet van een evenement? Klik dan hier en registreer het snel. Bedankt!

 

Bekijk alle vogelbeurzen en vogeltentoonstellingen deze maand: klik hier

 


Wil je contact met me opnemen? Klik dan hier

Op zoek naar een vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Ga naar Vogelevenement.com
Wil je de wekelijkse nieuwsbrief met vogelkalender ontvangen? Schrijf je dan nu in
Promotie maken voor jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Registreer jouw evenement
Link naar jouw website op Vogelevenement.com? Klik dan hier

Posted on July 24, 2015 .