Nieuwsbrief 31 juli: Wat een advertentie kan doen

Organiseer jij of je vogelclub een vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Aarzel dan niet en registreer deze meteen in de Vogelkalender.
Klik Hier!

Sinds vorige week krijg ik opvallend veel registraties binnen van vogeltentoonstellingen, vogelbeurzen en andere evenementen, en dat op korte tijd. Toen ik maandag het tijdschrift De Witte Spreeuwen van KBOF in de bus kreeg, wist ik meteen waarom. Mijn kleine advertentie was gepubliceerd. Simpel en kort maar duidelijk effectief. Vogelevenement.com is nu vertegenwoordigd op diverse belangrijke media en websites. Als website, Facebook-pagina, links op belangrijke websites als KBOF.bebzc-zebravinken.be en nu dus ook De Witte Spreeuwen van KBOF.

Heb jij nog een suggestie hoe ik Vogelevenement.com kan promoten? Staat Vogelevenement.com nog niet op jouw website of wil je de affiche van Vogelevenement.com gebruiken op jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Laat het mij weten door te antwoorden op dit bericht of contact op te nemen via de website.

Ken je Kaf O Matic nog niet? Neem dan zeker een kijkje op de website en ontdek hun producten. Ik gebruik de Kafmolen om op regelmatige tijdstippen het overgebleven zaad te filteren om het nadien terug te kunnen voederen aan mijn Zebravinken.

Heb je de Facebook pagina al bezocht? Om de visibiliteit van de website te verhogen, helpt het enorm als je op de Facebook pagina even op 'Vind ik leuk' kan klikken. Wil je dat doen? Bedankt!

facebook.com/vogelevenement

 

Ben je organisator van een vogeltentoonstelling of vogelbeurs en wil je nog snel je bezoekers een boodschap meegeven? Laat het mij weten en ik voeg het toe aan de nieuwsbrief.

 

Wat staat er op de planning voor dit weekend?

Dit weekend zijn er geen vogeltentoonstellingen of vogelbeurzen gepland. Toch weet van een evenement? Klik dan hier en registreer het snel. Bedankt!

Meer weten? Ga dan naar de Vogelkalender

Nog een vogeltentoonstelling of vogelbeurs dit weekend?
Laat het mij weten door hier te klikken. Bedankt!

 

Planning voor de komende 2 weken:

8 augustus in Bertem:
Barbecue De Zanglijster Leefdaal

16 augustus in Houthalen-Helchteren:
Vogelbeurs Houthalen België

16 augustus in Wichelen:
Vogelverkoop B.N.E.C. Belgische Nationale Exoten Club

16 augustus in Roeselare:
Vogelbeurs West-Vlaanderen

Nog weet van een ander evenement? Klik dan hier en registreer het snel. Bedankt!

 

Bekijk alle vogelbeurzen en vogeltentoonstellingen deze maand: klik hier

 


Wil je contact met me opnemen? Klik dan hier

Op zoek naar een vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Ga naar Vogelevenement.com
Wil je de wekelijkse nieuwsbrief met vogelkalender ontvangen? Schrijf je dan nu in
Promotie maken voor jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Registreer jouw evenement
Link naar jouw website op Vogelevenement.com? Klik dan hier

Posted on July 31, 2015 .