Nieuwsbrief 10 juli: Op bezoek bij Versele-Laga

Organiseer jij of je vogelclub een vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Aarzel dan niet en registreer deze meteen in de Vogelkalender.
Klik Hier!

Vorige week ben ik via de Belgische Zebravinken Club op bezoek kunnen gaan bij Versele-Laga. Kort samengevat: een boeiende ervaring! We kregen een leuke en interessante uitleg over voeding bij vogels en nadien een rondleiding door de fabriek waar ze de zaadmengelingen produceren. Ik moet zeggen dat ik toch wel onder de indruk was. De productie is zorgvuldig afgesteld en alles was zeer verzorgd. Ook het 'testcentrum' heeft me aangenaam verrast. Vaak hoor je verhalen over laboratoria en dergelijke maar dat was hier zeker niet het geval. Verzorgde vluchten en vogels waar vele liefhebbers van dromen.

eb je de Facebook pagina al bezocht? Om de visibiliteit van de website te verhogen, helpt het enorm als je op de Facebook pagina even op 'Vind ik leuk' kan klikken. Wil je dat doen? Bedankt!

facebook.com/vogelevenement

Je zal ook merken dat ik nog wat aan het experimenteren ben. Zowel met de website als met de Facebook pagina. Heb je suggesties? Laat het me weten door te antwoorden op deze nieuwsbrief, als bericht op de website OF als reactie op Facebook.

Ben je organisator van een vogeltentoonstelling of vogelbeurs en wil je nog snel je bezoekers een boodschap meegeven? Laat het mij weten en ik voeg het toe aan de nieuwsbrief.

 

Wat staat er op de planning voor dit weekend?

Dit weekend zijn er geen vogeltentoonstellingen of vogelbeurzen gepland. Toch weet van een evenement? Klik dan hier en registreer het snel. Bedankt!

Meer weten? Ga dan naar de Vogelkalender

Nog een vogeltentoonstelling of vogelbeurs dit weekend?
Laat het mij weten door hier te klikken. Bedankt!

 

Planning voor de komende 2 weken:

De komende 2 weken zijn er geen vogeltentoonstellingen of vogelbeurzen gepland. Toch weet van een evenement? Klik dan hier en registreer het snel. Bedankt!

 

Bekijk alle vogelbeurzen en vogeltentoonstellingen deze maand: klik hier

 


Wil je contact met me opnemen? Klik dan hier

Op zoek naar een vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Ga naar Vogelevenement.com
Wil je de wekelijkse nieuwsbrief met vogelkalender ontvangen? Schrijf je dan nu in
Promotie maken voor jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Registreer jouw evenement
Link naar jouw website op Vogelevenement.com? Klik dan hier