Nieuwsbrief vrijdag 8 januari: BZC Zebravinkenfeest

Organiseer jij of je vogelclub een vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Aarzel dan niet en registreer deze meteen in de Vogelkalender.

Klik Hier!


De feestdagen zijn voorbij. Hopelijk zijn je vogels niet te hard geschrokken van het vuurwerk? Hoever sta je trouwens met het kweekseizoen? Hopelijk heb je al heel wat jongen die we later kunnen bewonderen op de tentoonstellingen. Ik kijk er alvast naar uit. Nog 4 weken en we beginnen er aan. Tenminste als de Zebravinken en Gouldamadines er klaar voor zijn :).

Vandaag tussen de kweekvogels nog 2 koppeltjes uitgezocht voor de koppelshow op de algemene vergadering van de Belgische Zebravinken Club(BZC) op 16 januari. Het beloofd een leuke dag te worden met een koppelshow, vogelverkoop, museum, fotowedstrijd en panelgesprek. Wil je ook eens langskomen? Kijk dan voor meer info op de website van BZC.

Om het nieuwe jaar goed in te zetten, wil ik nog de sponsors van het afgelopen jaar bedanken voor hun steun. Met de hulp van AplusBirds, Kaf-O-Matic en Rings4Wings was 2015 voor Vogelevenement.com een groot succes.

Staat Vogelevenement.com nog niet op jouw website of wil je de affiche van Vogelevenement.com gebruiken op jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Laat het mij weten door te antwoorden op dit bericht of contact op te nemen via de website.

Heb je de Facebook pagina al bezocht? Om de visibiliteit van de website te verhogen, helpt het enorm als je op de Facebook pagina even op 'Vind ik leuk' kan klikken. Wil je dat doen? Bedankt!

facebook.com/vogelevenement

Promoot Vogelevenement.com door dit bericht door te sturen naar zoveel mogelijk vrienden en kennissen of print deze affiche en verspreid ze op jou vogeltentoonstelling of vogelbeurs. Bedankt!


Wat staat er op de planning voor dit weekend?

Zondag:
Grote Vogelverkoop De Witte Mus Lichtervelde

Meer weten? Ga dan naar de Vogelkalender

Nog een vogeltentoonstelling of vogelbeurs dit weekend?
Laat het mij weten door hier te klikken. Bedankt!


Planning voor de komende 2 weken:

Vogelbeurs WEV Limburg
Grote Vogelverkoop en Ruilbeurs vzw De Valk Putte

Nog weet van een ander evenement? Klik dan hier en registreer het snel. Bedankt!

Bekijk alle vogelbeurzen en vogeltentoonstellingen deze maand: klik hier


Wil je contact met me opnemen? Klik dan hier

Op zoek naar een vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Ga naar Vogelevenement.com
Wil je de wekelijkse nieuwsbrief met vogelkalender ontvangen? Schrijf je dan nu in
Promotie maken voor jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Registreer jouw evenement
Link naar jouw website op Vogelevenement.com? Klik dan hier