Nieuwsbrief 4 november: Geraken we aan 1000 nieuwsbrieflezers?

Organiseer jij of je vogelclub een vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Aarzel dan niet en registreer deze meteen in de Vogelkalender.

Klik Hier!


Ik postte deze week al op de Facebook-pagina: in oktober kreeg ik meer dan 5000 bezoekers op Vogelevenement.com, waarvan 3600 unieke bezoekers. Een absoluut record. Inmiddels ontvang jij en 630 andere vogelliefhebbers elke week de nieuwsbrief in je mailbox. Ik ben daar best trots op!

Wat ik me nu afvraag... Zou het lukken om tegen eind dit jaar nog aan 1000 vogelliefhebbers te geraken? Misschien is dat iets te ambitieus, maar als jij me helpt, geloof ik erin. Hoe kan je me helpen?

Stuur deze e-mail door naar 5 collega vogelliefhebbers en vraag hen om zich in te schrijven op de nieuwsbrief. In ruil daarvoor krijgen ze mijn eivoer recept opgestuurd. Dat is niet alles. Als we voor eind dit jaar aan 1000 nieuwsbrief lezers geraken, verloot ik een koppel Zebravinken onder iedereen die de nieuwsbrief volgt.

Ondertussen genieten mijn Zebravinken en Gouldamadines nog van het goede weer. De Zebravinken zitten binnen en vanaf eind december start ik met de voorbereiding op de kweek. Mijn Gouldamadines zitten nog buiten maar normaal breng ik een deel daarvan binnenkort nog naar binnen.

De bedoeling is om dit jaar half februari de kweek te starten met 15 koppels Zebravinken en 3 koppels Gouldamadines. Net zoals vorig jaar plan ik nog een preventief bezoek aan dierenarts Peter Coutteel. Dat is me vorig jaar goed bevallen. Ik raad het dan ook iedereen aan. Zo ben je zeker dat je vogels in topvorm aan de kweek kunnen starten en dat eventuele problemen nog kunnen aangepakt worden.

Ben jij nog op zoek naar Zebravinken om je stam te versterken of uit te breiden? Ik heb een 15-tal Zebravinken van goede kwaliteit ter beschikking. Voornamelijk Grijs en Witborst grijs. Contacteer me voor meer info.


Benieuwd naar mijn Eivoer recept? Klik hier, vul je e-mail adres in en ontvang het in je mailbox.

Staat Vogelevenement.com nog niet op jouw website of wil je de affiche van Vogelevenement.com gebruiken op jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Laat het mij weten door te antwoorden op dit bericht of contact op te nemen via de website.

Heb je de Facebook pagina al bezocht? Om de visibiliteit van de website te verhogen, helpt het enorm als je op de Facebook pagina even op 'Vind ik leuk' kan klikken. Wil je dat doen? Bedankt!

facebook.com/vogelevenement


Recordaantal Bladkoningen overspoelt België vanuit het oosten | Natuurpunt
Veldleeuweriken doorkruisen massaal het Belgisch luchtruim | Natuurpunt

Promoot Vogelevenement.com door dit bericht door te sturen naar zoveel mogelijk vrienden en kennissen of print deze affiche en verspreid ze op jou vogeltentoonstelling of vogelbeurs. Bedankt!


Wat staat er op de planning voor dit weekend?

ZCB - Zebra 2016
Tentoonstelling De Distelvink - Retie
42ste grote vogelshow De Barmsijs Jeuk
Vogeltentoonstelling "open Rosmalens Kampioenschap"
W.P.C. in samenwerking met K.B.O.F. De Pestevogel HOOGLEDE

Meer weten? Ga dan naar de Vogelkalender

Nog een vogeltentoonstelling of vogelbeurs dit weekend?
Laat het mij weten door hier te klikken. Bedankt!


Planning voor de komende 2 weken:

Afdelingstentoonstelling vogelvereniging "De Goudvink" Oude Pekela
Vogelverkoop De Lustige vogelliefhebbers Lendelede
57° Nationale vogeltentoonstelling de zanglijster Leefdaal
57ste Vogelshow en Hobbybeurs Sijseelse Geelgors
57ste Vogelshow Sijseelse Geelgors
Vogeltentoonstelling Vogelkundige kring De REIGERSVRIENDEN
Vogeltentoonstelling De Witte Mus Lichtervelde
35ste Nationale tentoonstelling Vogelvrienden der Zennevallei met Hobbytentoonstelling en Roofvogelshow
VOGELBEURS LIMBURGSE PARKIETEN CLUB BELGIE
63ste NATIONALE TENTOONSTELLING
Nationale vogelshow Avivaria Merchtem
Provinciaal kampioenschap 2016 West-Vlaanderen KBOF (met tweedaagse beurs)
Provinciale T.T. Oost-Vlaanderen 2016
Vogelbeurs WEV Limburg

Nog weet van een ander evenement? Klik dan hier en registreer het snel. Bedankt!

Bekijk alle vogelbeurzen en vogeltentoonstellingen deze maand: klik hier


Wil je contact met me opnemen? Klik dan hier

Op zoek naar een vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Ga naar Vogelevenement.com
Wil je de wekelijkse nieuwsbrief met vogelkalender ontvangen? Schrijf je dan nu in
Promotie maken voor jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Registreer jouw evenement
Link naar jouw website op Vogelevenement.com? Klik dan hier

Posted on November 1, 2016 .