Nieuwsbrief 2 december: mijn verhaal over de verzorging van mijn vogels

Organiseer jij of je vogelclub een vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Aarzel dan niet en registreer deze meteen in de Vogelkalender.

Klik Hier!


Zou jij geïnteresseerd zijn in een digitaal boek of andere digitale vorm waarin ik de verzorging van mijn vogels samenbreng? Ik bedoel dan het volledige verhaal vanaf de voorbereiding op de kweek, de kweek zelf, de selectie, rustperiode, tentoonstellingen enzoverder. Hoofdzakelijk gebaseerd op de afgelopen 10 jaar waar ik vooral Zebravinken en Goulds heb gehouden. Aangevuld met nuttige info die ik her en der opvang en ontvang via Vogelevenement.com. Geen wetenschap, maar praktische ervaringen. Zowel vanzelfsprekende dingen voor de beginners als weetjes die je niet elke dag tegenkomt. Kortom, een verhaal waar je meteen mee aan de slag kunt of waar je eens iets kan in opzoeken tijdens de kweek.

Ik speel al langer met het idee om eens uit te schrijven of te visualiseren hoe ik mijn vogels verzorg doorheen het jaar en wat ik allemaal tegenkom. Het enige wat ik ontbreek is een duwtje in de rug om er effectief aan te beginnen.

Wil je me even helpen en 5 vragen invullen?

Ok, geef me de vragen maar.

Geef zeker eerlijk je mening. Als je er geen nood aan hebt, zeg dat gerust. Misschien is erg wel iets anders waar je wel nood aan hebt?

2 minuten van je kostbare tijd, meer vraag ik niet

Bedankt voor de moeite!


Benieuwd naar mijn Eivoer recept? Klik hier, vul je e-mail adres in en ontvang het in je mailbox.

Staat Vogelevenement.com nog niet op jouw website of wil je de affiche van Vogelevenement.com gebruiken op jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Laat het mij weten door te antwoorden op dit bericht of contact op te nemen via de website.

Heb je de Facebook pagina al bezocht? Om de visibiliteit van de website te verhogen, helpt het enorm als je op de Facebook pagina even op 'Vind ik leuk' kan klikken. Wil je dat doen? Bedankt!

facebook.com/vogelevenement


Silvereye singing ( Zosterops lateralis ) HD Video Clip 1/1 Tim Siggs ABVC - YouTube
Chowchilla Male and female ( (Orthonyx spaldingii) HD Video Clip 1/2 - YouTube

Promoot Vogelevenement.com door dit bericht door te sturen naar zoveel mogelijk vrienden en kennissen of print deze affiche en verspreid ze op jou vogeltentoonstelling of vogelbeurs. Bedankt!


Wat staat er op de planning voor dit weekend?

Vogels Tentoonstelling De Witte Spreeuwen Tienen
5e Internationale Vogel Show Vogelvereniging t Sieske ](http://www.vogelevenement.com/vogelkalender/2016/12/3/5e-internationale-vogel-show-vogelvereniging-t-sieske)
[Vogelbeurs Vogelvereniging
t Sieske

Meer weten? Ga dan naar de Vogelkalender

Nog een vogeltentoonstelling of vogelbeurs dit weekend?
Laat het mij weten door hier te klikken. Bedankt!


Planning voor de komende 2 weken:

Parkiet 2016
Vogelbeurs
Nationaal Kampioenschap AOB 2016
Districtsshow Limburg NBvV
Vogelbeurs WEV Liburg
Vogeltentoonstelling De Nachtegaal Hakendover
VOGELBEURS LIMBURGSE PARKIETEN CLUB BELGIE
Ruilbeurs WEV

Nog weet van een ander evenement? Klik dan hier en registreer het snel. Bedankt!

Bekijk alle vogelbeurzen en vogeltentoonstellingen deze maand: klik hier


Wil je contact met me opnemen? Klik dan hier

Op zoek naar een vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Ga naar Vogelevenement.com
Wil je de wekelijkse nieuwsbrief met vogelkalender ontvangen? Schrijf je dan nu in
Promotie maken voor jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Registreer jouw evenement
Link naar jouw website op Vogelevenement.com? Klik dan hier

Posted on December 2, 2016 .