Nieuwsbrief 9 december: vogeltentoonstelling Pestvogel Westrand

Organiseer jij of je vogelclub een vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Aarzel dan niet en registreer deze meteen in de Vogelkalender.

Klik Hier!


Ben jij naar de vogeltentoonstelling van De Pestvogel Westrand geweest? Ik heb afgelopen weekend meegedaan met 16 Zebravinken. Normaal ging ik niet meer tentoonstellen, maar ik had beloofd van toch te gaan. Tenslotte zijn er elk jaar enkele tentoonstellers van De Pestvogel bij onze tentoonstelling van De Witte Valk aanwezig.

Ik ben wel al een keertje gaan kijken bij De Pestvogel, maar dit was mijn eerste deelname. Het was er nog nooit eerder van gekomen omdat hun vogeltentoonstelling voor mij te laat komt in het seizoen. Nu ik wat later begin aan het kweekseizoen, past de datum wat beter.

Ik ben trouwens echt wel tevreden dat ik heb meegedaan. Het resultaat viel best mee. De helft van mijn vogels haalde 90 of 91 dus dat is toch al mooi. Ze waren niet helemaal in conditie dus er was nog wat marge.

Het was trouwens goed georganiseerd. Donderdag was ik bij de eerste om in te korven en dat verliep zeer vlot. Dat ik geen wijzigingen had, speelde daar natuurlijk ook wel een rol in. Ik zag heel wat helpers en dat doet mij altijd plezier.

Zaterdagavond ben ik samen met de andere deelnemers van De Witte Valk Opwijk de vogels gaan bekijken en onze prijzen gaan ophalen. Ondanks de noodgedwongen verhuis naar een andere zaal vond ik het toch een knappe vogeltentoonstelling. Meer dan 1700 vogels en bijna 70 deelnemers. Mooie reclame voor onze hobby. Er zaten heel wat leuke vogels en ik denk dat elke deelnemer wel blij was met de prijzentafel. Alhoewel we spelen voor de eer, is een prijs toch altijd mooi meegenomen. Via deze weg wil ik dus de organisatoren nog eens bedanken!

De uitkorving was wat later dan ik gewoon ben. Vanaf 19u, dat zie je niet elke week. Ik had nummer 20 en toen ik arriveerde om 19u40 was het net aan mij. Perfect dus. Op een kwartiertje zaten al mijn vogels in de auto. Met de hulp van enkele helpers en een kar waar al mijn tentoonstellingskooien ineens op konden. Topservice :).

Ik houd een goed gevoel over aan de vogeltentoonstelling van De Pestvogel Westrand. Als alles goed gaat, zien ze mij volgend jaar terug!

Vogeltentoonstelling De Pestvogel Westrand

Vorige week kwam je al te weten dat ikmet het idee speel om eens uit te schrijven hoe ik mijn vogels verzorg doorheen het jaar en wat ik allemaal tegenkom. Het enige wat ik ontbreek is een duwtje in de rug om er effectief aan te beginnen.

Wil je me even helpen en 5 vragen invullen? 2 minuutje en je bent er vanaf.

Ok, geef me de vragen maar.

Bedankt voor de moeite!


Benieuwd naar mijn Eivoer recept? Klik hier, vul je e-mail adres in en ontvang het in je mailbox.

Staat Vogelevenement.com nog niet op jouw website of wil je de affiche van Vogelevenement.com gebruiken op jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Laat het mij weten door te antwoorden op dit bericht of contact op te nemen via de website.

Heb je de Facebook pagina al bezocht? Om de visibiliteit van de website te verhogen, helpt het enorm als je op de Facebook pagina even op 'Vind ik leuk' kan klikken. Wil je dat doen? Bedankt!

facebook.com/vogelevenement


Tip: appelsien bij vriesweer
Belgische Vogeldag - 17e editie | Natuurpunt

Promoot Vogelevenement.com door dit bericht door te sturen naar zoveel mogelijk vrienden en kennissen of print deze affiche en verspreid ze op jou vogeltentoonstelling of vogelbeurs. Bedankt!


Wat staat er op de planning voor dit weekend?

AOB Provinciaal Kampioenschap Limburg (B)
Parkiet 2016
Vogelbeurs De Witte Merel Vosselaar
Vogelbeurs

Meer weten? Ga dan naar de Vogelkalender

Nog een vogeltentoonstelling of vogelbeurs dit weekend?
Laat het mij weten door hier te klikken. Bedankt!


Planning voor de komende 2 weken:

Nationaal Kampioenschap AOB 2016
Districtsshow Limburg NBvV
Vogelbeurs WEV Liburg
Vogeltentoonstelling De Nachtegaal Hakendover
VOGELBEURS LIMBURGSE PARKIETEN CLUB BELGIE
Ruilbeurs WEV

Nog weet van een ander evenement? Klik dan hier en registreer het snel. Bedankt!

Bekijk alle vogelbeurzen en vogeltentoonstellingen deze maand: klik hier


Wil je contact met me opnemen? Klik dan hier

Op zoek naar een vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Ga naar Vogelevenement.com
Wil je de wekelijkse nieuwsbrief met vogelkalender ontvangen? Schrijf je dan nu in
Promotie maken voor jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Registreer jouw evenement
Link naar jouw website op Vogelevenement.com? Klik dan hier

Posted on December 5, 2016 .