Nieuwsbrief 19 januari: Drinkpotjes en eetbakjes afwassen

Organiseer jij of je vogelclub een vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Aarzel dan niet en registreer deze meteen in de Vogelkalender.

Klik Hier!


Drinkpotjes afwassen. Één van de de vele taken die een vogelliefhebber op zich moet nemen. Voor mij alleszins niet de leukste taak. Drinkpotjes, eetbakjes, voedersilo's en drinkfonteinen. Ze moeten allemaal regelmatig afgewassen worden zodat onze vogels in topconditie blijven. Vuile drinkpotjes en eetbakjes zorgen er immers voor dat bacteriën zich sneller kunnen verspreiden. Dat willen we uiteraard vermijden. Om het werk wat te verlichten gebruik ik al enkele jaren een emmer waar ik regelmatig alle potjes ingooi. In de emmer doe ik water en wat bleekwater en die laat ik dan gewoon staan met alle potjes in. Op die manier zijn de potjes min of meer proper als ik ze er uithaal en heb ik dus minder werk. Toch betrap ik mezelf er nog steeds op dat ik de afwas laat staan tot al mijn potjes vuil zijn. Dan is het tijd om aan de grote kuis te beginnen. Elke keer opnieuw neem ik me voor om in kleinere hoeveelheden af te wassen maar je weet hoe dat gaat met goede voornemens...

Hoe los jij dat op? Steek je al je drinkpotjes en eetbakjes in de vaatwasser of was je ze wekelijks af met de hand?

Staat Vogelevenement.com nog niet op jouw website of wil je de affiche van Vogelevenement.com gebruiken op jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Laat het mij weten door te antwoorden op dit bericht of contact op te nemen via de website.

Heb je de Facebook pagina al bezocht? Om de visibiliteit van de website te verhogen, helpt het enorm als je op de Facebook pagina even op 'Vind ik leuk' kan klikken. Wil je dat doen? Bedankt!

facebook.com/vogelevenement

Promoot Vogelevenement.com door dit bericht door te sturen naar zoveel mogelijk vrienden en kennissen of print deze affiche en verspreid ze op jou vogeltentoonstelling of vogelbeurs. Bedankt!


Wat staat er op de planning voor dit weekend?

Zaterdag:
Vogelbeurs WEV Limburg

Zondag:
12de vogelverkoop Verenigde Vogelvrienden Wommelgem

Meer weten? Ga dan naar de Vogelkalender

Nog een vogeltentoonstelling of vogelbeurs dit weekend?
Laat het mij weten door hier te klikken. Bedankt!


Planning voor de komende 2 weken:

Vogelbeurs Aarschot (ourodenberg)

Nog weet van een ander evenement? Klik dan hier en registreer het snel. Bedankt!

Bekijk alle vogelbeurzen en vogeltentoonstellingen deze maand: klik hier


Wil je contact met me opnemen? Klik dan hier

Op zoek naar een vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Ga naar Vogelevenement.com
Wil je de wekelijkse nieuwsbrief met vogelkalender ontvangen? Schrijf je dan nu in
Promotie maken voor jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Registreer jouw evenement
Link naar jouw website op Vogelevenement.com? Klik dan hier