Vogels in de natuur: Een selectie van Erik Sablon

Elke week zijn er vogeltentoonstellingen en vogelbeurzen. Jouw vogels zitten waarschijnlijk midden in het kweekseizoen of je bent al bezig met de eerste selectie voor het tentoonstellingsseizoen.

Maar er zijn ook vogelliefhebbers die daar minder mee bezig zijn. Zij hebben enkel een volière waar ze in de zomermaanden in alle rust van genieten.

Wat we echter soms vergeten, is dat er ook vogelliefhebbers zijn die helemaal geen vogels hebben. Zij trekken de natuur in of observeren de vogeltjes in hun tuin.

Eén van die liefhebbers is Erik Sablon. Bij toeval kwam ik in de Facebook-groep 'Ge zijt van Opwijk als ge...' een prachtige foto tegen van een Koolmeesje, gefotografeerd door Erik langs Leirekens route.

Erik heeft heel wat mooie foto's die je kan vinden op zijn Facebook profiel. Ik heb er voor jou 20 geselecteerd. 20 prachtige foto's van Koolmeesjes, Mussen, Roofvogel, een Meeuw, Roodborstje en nog veel meer. Geniet ervan. Wil je nog meer foto's zien? Neem dan een kijkje op het Facebook profiel van Erik Sablon.

 

Posted on February 28, 2016 .