Nieuwsbrief 5 februari: Preventief bezoek aan de dierenarts

Organiseer jij of je vogelclub een vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Aarzel dan niet en registreer deze meteen in de Vogelkalender.

Klik Hier!


Ik heb er al redelijk wat over gezegd en geschreven, maar nu ligt de planning vast. Na een preventief bezoek aan dierenarts Peter Coutteel, hebben we mijn kweekvoorbereiding vastgelegd.

Het was voor mij de eerste keer dat ik preventief langsging bij een dierenarts, maar na de slechte kweek van afgelopen 2 kweekseizoenen wou ik dat toch eens proberen. Al was de belangrijkste motivatie vooral de uitleg van Peter Coutteel tijdens het BZC Zebravinkenfeest midden januari.

Als de Zebravinken klaar zijn, begin ik met de kweek eind februari of begin maart. Dat wil zeggen dat ik nu volop start met de echte voorbereiding. Veel badwater, trosgierst, wat eivoer. Maar voornaamste is overvloed aan water. Zebravinken worden broedrijp wanneer ze overvloed aan water ter beschikking hebben.

Ik kijk er alvast naar uit. Ben jij trouwens al bezig met de kweek? Al wat leuke jongen gekweekt? Laat het me weten via Facebook, Twitter, als reactie op Vogelevenement.com of simpelweg door te antwoorden op deze nieuwsbrief.

Staat Vogelevenement.com nog niet op jouw website of wil je de affiche van Vogelevenement.com gebruiken op jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Laat het mij weten door te antwoorden op dit bericht of contact op te nemen via de website.

Heb je de Facebook pagina al bezocht? Om de visibiliteit van de website te verhogen, helpt het enorm als je op de Facebook pagina even op 'Vind ik leuk' kan klikken. Wil je dat doen? Bedankt!

facebook.com/vogelevenement

Promoot Vogelevenement.com door dit bericht door te sturen naar zoveel mogelijk vrienden en kennissen of print deze affiche en verspreid ze op jou vogeltentoonstelling of vogelbeurs. Bedankt!


Wat staat er op de planning voor dit weekend?

Zondag: Vogelbeurs te Hooglede

Meer weten? Ga dan naar de Vogelkalender

Nog een vogeltentoonstelling of vogelbeurs dit weekend?
Laat het mij weten door hier te klikken. Bedankt!


Planning voor de komende 2 weken:

Vogelbeurs Speciaalclub Goulds LimBra
Vogelverkoop De Witte Merel Vosselaar
Verkoop en ruilbeurs De Sneppe
Vogelbeurs WEV Limburg
12de vogelverkoop Verenigde Vogelvrienden Wommelgem

Nog weet van een ander evenement? Klik dan hier en registreer het snel. Bedankt!

Bekijk alle vogelbeurzen en vogeltentoonstellingen deze maand: klik hier


Wil je contact met me opnemen? Klik dan hier

Op zoek naar een vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Ga naar Vogelevenement.com
Wil je de wekelijkse nieuwsbrief met vogelkalender ontvangen? Schrijf je dan nu in
Promotie maken voor jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Registreer jouw evenement
Link naar jouw website op Vogelevenement.com? Klik dan hier