Nieuwsbrief 18 maart: Kweekseizoen 2016 komt traag op gang

Organiseer jij of je vogelclub een vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Aarzel dan niet en registreer deze meteen in de Vogelkalender.

Klik Hier!


Morgen is het exact 2 weken geleden dat ik mijn Zebravinken en Gouldamadines heb gekoppeld. In tegenstelling tot andere jaren heb ik ze meteen een nest gegeven. Een gesloten nestkast om precies te zijn. De voorbije kweekseizoenen heb ik telkens zwembadjes gebruikt als nestkast. Hier viel veel licht in waardoor de Zebravinken ze meteen gingen verkennen.

Dit kweekseizoen heb ik de indruk dat de Zebravinken wat trager op gang komen dan anders. Ik vermoed door de gesloten nestkastjes. 12 koppels Zebravinken hebben inmiddels eitjes. De andere 8 koppels zijn nog wat aan het verkennen. Ik ben van plan om de koppels die dit weekend nog niet aan hun nest begonnen zijn, een zwembadje te geven. Ik merkte bijvoorbeeld dat 1 koppel al een nest probeert te maken in de voedersilo :).

Hou Vogelevenement.com zondag zeker in de gaten. Ik heb een leuk filmpje gemaakt dat ik met jou wil delen. Surf zondag dus zeker even naar Vogelevenement.com/nieuws en ontdek mijn filmpje.

Staat Vogelevenement.com nog niet op jouw website of wil je de affiche van Vogelevenement.com gebruiken op jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Laat het mij weten door te antwoorden op dit bericht of contact op te nemen via de website.

Heb je de Facebook pagina al bezocht? Om de visibiliteit van de website te verhogen, helpt het enorm als je op de Facebook pagina even op 'Vind ik leuk' kan klikken. Wil je dat doen? Bedankt!

facebook.com/vogelevenement

Promoot Vogelevenement.com door dit bericht door te sturen naar zoveel mogelijk vrienden en kennissen of print deze affiche en verspreid ze op jou vogeltentoonstelling of vogelbeurs. Bedankt!


Wat staat er op de planning voor dit weekend?

Zondag:
Vogelbeurs Limburgse Parkieten Club België — Vogelevenement.com

Meer weten? Ga dan naar de Vogelkalender

Nog een vogeltentoonstelling of vogelbeurs dit weekend?
Laat het mij weten door hier te klikken. Bedankt!


Planning voor de komende 2 weken:

Infoavond dierenarts Everaert Dieter — Vogelevenement.com

Nog weet van een ander evenement? Klik dan hier en registreer het snel. Bedankt!

Bekijk alle vogelbeurzen en vogeltentoonstellingen deze maand: klik hier


Wil je contact met me opnemen? Klik dan hier

Op zoek naar een vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Ga naar Vogelevenement.com
Wil je de wekelijkse nieuwsbrief met vogelkalender ontvangen? Schrijf je dan nu in
Promotie maken voor jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Registreer jouw evenement
Link naar jouw website op Vogelevenement.com? Klik dan hier