Nieuwsbrief 29 juli: foto's van je collega vogelliefhebber

Organiseer jij of je vogelclub een vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Aarzel dan niet en registreer deze meteen in de Vogelkalender.

Klik Hier!


Af en toe krijg ik enkele foto's of reacties binnen van één van jouw collega vogelliefhebbers. Een tijdje terug stuurde Chris Audenaert me enkele foto's van zijn kweekruimte. Chris vertelde dat deze kweekruimte jarenlang zijn droom geweest is en nu is het eindelijk zover. Ik wil je deze foto's niet ontzeggen en deel ze dan ook graag met jullie.

Het doet altijd deugd om jouw reactie te lezen. Aarzel dus niet om ook enkele foto's door te sturen. Je kiest zelf of ik ze mag delen of niet.


Benieuwd naar mijn Eivoer recept? Klik hier, vul je e-mail adres in en ontvang het in je mailbox.

Staat Vogelevenement.com nog niet op jouw website of wil je de affiche van Vogelevenement.com gebruiken op jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Laat het mij weten door te antwoorden op dit bericht of contact op te nemen via de website.

Heb je de Facebook pagina al bezocht? Om de visibiliteit van de website te verhogen, helpt het enorm als je op de Facebook pagina even op 'Vind ik leuk' kan klikken. Wil je dat doen? Bedankt!

facebook.com/vogelevenement


Wat meer info over Trigenio, dierenartsenpraktijk

Benieuwd hoe je kan besparen op je vogeleten? Neem dan een kijkje bij Kaf O Matic

Promoot Vogelevenement.com door dit bericht door te sturen naar zoveel mogelijk vrienden en kennissen of print deze affiche en verspreid ze op jou vogeltentoonstelling of vogelbeurs. Bedankt!


Wat staat er op de planning voor dit weekend?

Het lijkt erop dat het even wat rustiger is in onze hobby. Toch weet van een evenement? Aarzel dan niet om deze te registeren!

Meer weten? Ga dan naar de Vogelkalender

Nog een vogeltentoonstelling of vogelbeurs dit weekend?
Laat het mij weten door hier te klikken. Bedankt!


Planning voor de komende 2 weken:

In augustus zijn al heel wat evenementen ingepland. Nog weet van een ander evenement? Klik dan hier en registreer het snel. Bedankt!

Bekijk alle vogelbeurzen en vogeltentoonstellingen deze maand: klik hier


Tip van de week:

Voor je supplementen of medicatie aan je vogels geeft, ga langs bij een gespecialiseerde dierenarts. Laat je vogels onderzoeken zodat de dierenarts gepast advies kan geven. Wees gerust, supplementen zijn geen vereiste. Je dierenarts zal niets geven wat niet nodig is. Ik ben dit seizoen langs geweest bij dierenarts Peter Coutteel voor aanvang van de kweek en ben van plan dat volgend kweekseizoen opnieuw te doen.


Wil je contact met me opnemen? Klik dan hier

Op zoek naar een vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Ga naar Vogelevenement.com
Wil je de wekelijkse nieuwsbrief met vogelkalender ontvangen? Schrijf je dan nu in
Promotie maken voor jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Registreer jouw evenement
Link naar jouw website op Vogelevenement.com? Klik dan hier