Nieuwsbrief 5 augustus: Europese Hanepoot

Organiseer jij of je vogelclub een vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Aarzel dan niet en registreer deze meteen in de Vogelkalender.

Klik Hier!


Europese Hanepoot. Ik heb er al heel wat over gelezen maar eigenlijk nog nooit aan mijn Zebravinken en Gouldamadines gevoederd.

Het viel me pas een week of 2 geleden op dat er achter de tuin redelijk wat Europese Hanepoot te vinden is. Meteen wat geknipt en in de vluchten en kweekkooien gehangen.

Ik moet wel bekennen dat de vogels er niet meteen zot van zijn. Ze zijn er wel mee bezig maar echt eten doen ze precies nog niet. Mogelijk moeten ze er nog wat aan wennen dus ik hou vol, er staat nog meer dan genoeg.

Eten jouw Kanaries, Japanse Meeuwen of andere vogelsoorten Europese Hanepoot? Heb je een tip zodat mijn Zebravinken dit ook leren eten? Laat het mij weten door te antwoorden op dit bericht!


Benieuwd naar mijn Eivoer recept? Klik hier, vul je e-mail adres in en ontvang het in je mailbox.

Staat Vogelevenement.com nog niet op jouw website of wil je de affiche van Vogelevenement.com gebruiken op jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Laat het mij weten door te antwoorden op dit bericht of contact op te nemen via de website.

Heb je de Facebook pagina al bezocht? Om de visibiliteit van de website te verhogen, helpt het enorm als je op de Facebook pagina even op 'Vind ik leuk' kan klikken. Wil je dat doen? Bedankt!

facebook.com/vogelevenement


Aanhoudende regen moordend voor uilenkroost | Natuurpunt

Kanarie Homepage - Het vast pakken van vogels

Promoot Vogelevenement.com door dit bericht door te sturen naar zoveel mogelijk vrienden en kennissen of print deze affiche en verspreid ze op jou vogeltentoonstelling of vogelbeurs. Bedankt!


Wat staat er op de planning voor dit weekend?

Het lijkt erop dat het even wat rustiger is in onze hobby. Toch weet van een evenement? Aarzel dan niet om deze te registeren!

Meer weten? Ga dan naar de Vogelkalender

Nog een vogeltentoonstelling of vogelbeurs dit weekend?
Laat het mij weten door hier te klikken. Bedankt!


Planning voor de komende 2 weken:

VOGELBEURS LIMBURGSE PARKIETEN CLUB BELGIE
9de Grote exoten beurs Goulds Limbra
W.P.C. in samenwerking met K.B.O.F. De Pestvogel Hooglede
Babykeuring De Witte Merel

Nog weet van een ander evenement? Klik dan hier en registreer het snel. Bedankt!

Bekijk alle vogelbeurzen en vogeltentoonstellingen deze maand: klik hier


Tip van de week:

Zorg ervoor dat je vogels altijd maagkiezel ter beschikking hebben. Dat is mogelijk nog belangrijker dan kalk en wordt nog vaak vergeten. Kalk kan je op verschillende manieren voorzien en zal dus bij jou zeker geen probleem zijn. Maar geef je al maagkiezel? Je vogels gebruiken het om de zaden die ze eten te verwerken en verteren.


Wil je contact met me opnemen? Klik dan hier

Op zoek naar een vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Ga naar Vogelevenement.com
Wil je de wekelijkse nieuwsbrief met vogelkalender ontvangen? Schrijf je dan nu in
Promotie maken voor jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Registreer jouw evenement
Link naar jouw website op Vogelevenement.com? Klik dan hier