Nieuwsbrief 1 december: De Pestvogel Westrand en Gouden Ringshow

Meer bezoekers op de vogeltentoonstelling of vogelbeurs van je vogelvereniging? Aarzel dan niet en registreer deze meteen in de Vogelkalender.

Klik Hier!


Heb je een tip voor je collega vogelliefhebbers? Iets wat jij doet en succes mee haalt? Laat het me weten!

Klik hier


Terwijl je dit leest, zitten mijn Zebravinken op de vogeltentoonstelling van De Pestvogel Westrand in Dilbeek. De laatste tentoonstelling dit jaar voor mijn vogels. 5 tentoonstellingen is genoeg voor mij. Ik heb een beperkt aantal vogels dus mag ze ook niet teveel belasten als ik nog een deftig kweekseizoen wil hebben.

Mijn Zebravinken en Goulds zitten in Dilbeek en morgen zak ikzelf met 2 collega kwekers af naar de Gouden Ringshow in Roeselare. Ik ga vooral voor WZC, de Zebravinken en eens rond te kijken bij de aanwezige handelaars. Mijn collega kwekers voor de Kanaries en Exoten. Ik heb al veel goeds gehoord over deze show dus ik ben wel benieuwd. Gisteren zag ik op Facebook dat er 6500 vogels aanwezig zijn. Fantastich toch? Onze hobby leeft :).

Ga jij ook naar Dilbeek of Roeselare? Als je me ziet, kom dan zeker dag zeggen. Zo weet ik wie meeleest. Doe je zelf mee? Succes!


Benieuwd naar mijn Eivoer recept? Klik hier, vul je e-mail adres in en ontvang het in je mailbox.

Staat Vogelevenement.com nog niet op jouw website of wil je de affiche van Vogelevenement.com gebruiken op jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Laat het mij weten door te antwoorden op dit bericht of contact op te nemen via de website.

Heb je de Facebook pagina al bezocht? Je doet mij een groot plezier als je op de Facebook pagina even op 'Vind ik leuk' kan klikken. Wil je dat doen? Bedankt!

facebook.com/vogelevenement


Duizenden pelikanen eten heel meer leeg
Europese stroperij nekt jaarlijks gemiddeld 25 miljoen trekvogels

Promoot Vogelevenement.com door dit bericht door te sturen naar zoveel mogelijk vrienden en kennissen of print deze affiche en verspreid ze op jou vogeltentoonstelling of vogelbeurs. Bedankt!


Wat staat er op de planning voor dit weekend?

WZC - Gouden Ring Show
De Meerkoet Serskamp

Hou zeker ook deze pagina in de gaten met nieuws over vogelgriep.

Meer weten? Ga dan naar de Vogelkalender

Nog een vogeltentoonstelling of vogelbeurs dit weekend?
Laat het mij weten door hier te klikken. Bedankt!


Planning voor de komende 2 weken:

A.O.B. Provinciaal Kampioenschap Limburg
Parkiet 2017
NATIONAAL KAMPIOENSCHAP A.O.B. voor SIERVOGELS
Grote Vogelverkoopbeurs LPC Houthalen

Nog weet van een ander evenement? Klik dan hier en registreer het snel. Bedankt!

Bekijk alle vogelbeurzen en vogeltentoonstellingen deze maand: klik hier


Wil je contact met me opnemen? Klik dan hier

Wil je de wekelijkse nieuwsbrief met vogelkalender ontvangen? Schrijf je dan nu in
Promotie maken voor jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Registreer jouw evenement
Link naar jouw website op Vogelevenement.com? Klik dan hier

Posted on December 1, 2017 .