Nieuwsbrief 5 mei 2017: Witwang van Wessel Vermeulen

Meer bezoekers op de vogeltentoonstelling of vogelbeurs van je vogelvereniging? Aarzel dan niet en registreer deze meteen in de Vogelkalender.

Klik Hier!


Rond deze tijd is het steeds wat kalmer op Vogelevenement.com. Weinig of geen vogelbeurzen of andere activiteiten. Jij en vele collega vogelliefhebbers zijn druk bezig met het kweekseizoen. Of bij sommigen zit het kweekseizoen erop en is het tijd om even de batterijen op te laden.

Op zo'n moment ben ik blij dat ik via mail wat foto's krijg van iemand. Deze week kreeg ik foto's binnen van Wessel Vermeulen. Een collega Zebravinken liefhebber die bezig is met de experimentele kweek van Witwang Zebravinken. In mijn verslagje van de vergadering van BZC schreef ik daar al iets over.

Wessel stuurde me enkele foto's van Witwang jongen van dit kweekseizoen:

Witwang Zebravink Witwang Zebravink

Persoonlijk ben ik niet meteen een fan van deze 'nieuwe mutatie'. Ik heb wel veel respect voor de mensen die daarmee aan de slag gaan en proberen achterhalen wat Witwang nu echt is. Er is nog veel werk om alles uit te klaren. Maar waar een wil is, is een weg.

Heb je een tip voor je collega vogelliefhebbers? Iets wat jij doet en succes mee haalt? Laat het me weten!

Klik hier


Benieuwd naar mijn Eivoer recept? Klik hier, vul je e-mail adres in en ontvang het in je mailbox.

Staat Vogelevenement.com nog niet op jouw website of wil je de affiche van Vogelevenement.com gebruiken op jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Laat het mij weten door te antwoorden op dit bericht of contact op te nemen via de website.

Heb je de Facebook pagina al bezocht? Je doet mij een groot plezier als je op de Facebook pagina even op 'Vind ik leuk' kan klikken. Wil je dat doen? Bedankt!

facebook.com/vogelevenement


Koppel 1 Natte voliere - cultuurvogels
IJsvogel: “Voorlopig heb ik even genoeg” (video) – VogelBlad
Voorspel bij de heggenmus (video) – VogelBlad

Promoot Vogelevenement.com door dit bericht door te sturen naar zoveel mogelijk vrienden en kennissen of print deze affiche en verspreid ze op jou vogeltentoonstelling of vogelbeurs. Bedankt!


Wat staat er op de planning voor dit weekend?

Dit weekend staat er niets op de planning

Meer weten? Ga dan naar de Vogelkalender

Nog een vogeltentoonstelling of vogelbeurs dit weekend?
Laat het mij weten door hier te klikken. Bedankt!


Planning voor de komende 2 weken:

Geen activiteiten gepland voor de komende weken.

Nog weet van een ander evenement? Klik dan hier en registreer het snel. Bedankt!

Bekijk alle vogelbeurzen en vogeltentoonstellingen deze maand: klik hier


Wil je contact met me opnemen? Klik dan hier

Wil je de wekelijkse nieuwsbrief met vogelkalender ontvangen? Schrijf je dan nu in
Promotie maken voor jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Registreer jouw evenement
Link naar jouw website op Vogelevenement.com? Klik dan hier

Posted on May 1, 2017 .