Nieuwsbrief 1 september: 3000 bezoeker op Vogelevenement.com

Meer bezoekers op de vogeltentoonstelling of vogelbeurs van je vogelvereniging? Aarzel dan niet en registreer deze meteen in de Vogelkalender.

Klik Hier!


Heb je een tip voor je collega vogelliefhebbers? Iets wat jij doet en succes mee haalt? Laat het me weten!

Klik hier


Vrijdag 1 september. Voor sommigen de eerste schooldag, voor anderen de kinderen terug naar school brengen na een lange vakantie. Voor ons als tentoonstellers komt het tentoonstellingsseizoen kortbij en hopelijk heb je net als ik al wat leuke vogels opgekooid om prijzen mee te pakken.

Wat mij vandaag extra blij maakt, is dat jij en je collega vogelliefhebbers ervoor gezorgd hebben dat Vogelevenement.com in augustus meer dan 3000 bezoekers mocht ontvangen. 3000!

Elk jaar merk ik na de vogelbeurzen in februari, dat het aantal bezoekers naar beneden gaat. Logisch. Als er geen vogeltentoonstellingen en vogelbeurzen meer zijn, is er op Vogelevenement.com wat minder te beleven. De laatste 3 jaar heb ik dan ook geleidelijk wat aanpassingen gedaan. Foto van de week, verslagje van een spreekbeurt, mijn eivoer recept en nog veel meer. Allemaal met het idee om jou te helpen en ook in de rustige maanden nieuw leven in Vogelevenement.com te blazen.

Elk jaar merk ik dan ook dat het aantal bezoekers omhoog gaat. Tijdens de rustige maanden, en nog meer tijdens de drukste maanden van oktober tot januari. Augustus is in de statistieken echt een serieuze vooruitgang. 3000 bezoekers, dat zijn er bijna 1000 meer dan deze tijd vorig jaar. 3000 bezoekers, dat is het gemiddelde aantal bezoekers bekeken over een heel jaar. Ik ben daar blij mee.

Aantallen zijn echter niet alles. Ik wil graag nog meer verslagen maken van leuke evenementen. Ik wil graag wat meer diepgaande artikeltjes brengen met hoe ik mijn vogels verzorg en/of wat ik leer van jou en je collega liefhebbers.

Toch is het voor mij soms moeilijk inschatten wat jij nu echt denkt over Vogelevenement.com. Vind je het leuk zoals het is? Wil je andere dingen lezen op Vogelevenement.com? Waar zit jij echt op te wachten? Heb je een idee of een suggestie? Heb je een opmerking of iets waar je wil dat ik aan werk?

Laat het mij alsjeblieft weten en klik hier.


Benieuwd naar mijn Eivoer recept? Klik hier, vul je e-mail adres in en ontvang het in je mailbox.

Staat Vogelevenement.com nog niet op jouw website of wil je de affiche van Vogelevenement.com gebruiken op jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Laat het mij weten door te antwoorden op dit bericht of contact op te nemen via de website.

Heb je de Facebook pagina al bezocht? Je doet mij een groot plezier als je op de Facebook pagina even op 'Vind ik leuk' kan klikken. Wil je dat doen? Bedankt!

facebook.com/vogelevenement


Barmsijzen, barmsijzen en nog eens barmsijzen
Beschermingsmaatregelen leiden tot eerste broedgeval van Steppekiekendief in Nederland | Natuurpunt

Promoot Vogelevenement.com door dit bericht door te sturen naar zoveel mogelijk vrienden en kennissen of print deze affiche en verspreid ze op jou vogeltentoonstelling of vogelbeurs. Bedankt!


Wat staat er op de planning voor dit weekend?

Tweede open Kampioenschap van België voor Gouldamadines
Tweedaagse vogelbeurs De Sneppe

Hou zeker ook deze pagina in de gaten met nieuws over vogelgriep.

Meer weten? Ga dan naar de Vogelkalender

Nog een vogeltentoonstelling of vogelbeurs dit weekend?
Laat het mij weten door hier te klikken. Bedankt!


Planning voor de komende 2 weken:

Grote vogelbeurs De Kanarie Hemiksem
Vogelbeurs DE WITTE MEREL VOSSELAAR
De Witte Mus Lichtervelde Babykeuring
W.P.C. in samenwerking met K.B.O.F. De Pestvogel HOOGLEDE
Voorkeuring Kransmerel Middelkerke

Nog weet van een ander evenement? Klik dan hier en registreer het snel. Bedankt!

Bekijk alle vogelbeurzen en vogeltentoonstellingen deze maand: klik hier


Wil je contact met me opnemen? Klik dan hier

Wil je de wekelijkse nieuwsbrief met vogelkalender ontvangen? Schrijf je dan nu in
Promotie maken voor jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Registreer jouw evenement
Link naar jouw website op Vogelevenement.com? Klik dan hier

Posted on September 1, 2017 .