Nieuwsbrief 5 januari: bedankt AplusBirds, Kaf-O-Matic en Rings4Wings

Meer bezoekers op de vogeltentoonstelling of vogelbeurs van je vogelvereniging? Aarzel dan niet en registreer deze meteen in de Vogelkalender.

Klik Hier!


Heb je een tip voor je collega vogelliefhebbers? Iets wat jij doet en succes mee haalt? Laat het me weten!

Klik hier


Begin februari is het zover, dan begint het kweekseizoen voor de Zebravinken en Gould. Vanaf nu krijgen ze volop badwater, eivoer, trosgierst en Zaadmengeling. Vooral badwater is belangrijk want dat is wat Zebravinken aanzet tot de kweek. Ik boots als het ware het Australisch regenseizoen na.

We zijn inmiddels 2018, een nieuw jaar en enkele nieuwe doelen. Uiteraard zet ik hoog in op een uitstekend kweekseizoen en daaropvolgende tentoonstellingen. Voor Vogelevenement.com denk ik na over enkele nieuwigheden: een podcast, meer aandacht voor foto's, een boekje. Ik ben al volop aan het experimenteren, binnenkort meer daarover.

Ik wil meteen ook de 3 sponsors van Vogelevenement.com bedanken: AplusBirds, Kaf-O-Matic en Rings4Wings.

Bij AplusBirds koop ik het meeste gerief voor mijn vogels. Franky heeft uitstekende zaadmengelingen en is ook altijd bereikbaar voor advies. Al mijn vogels krijgen de A+ Zebravinkenmix, een aanrader

Kaf-O-Matic ken je uiteraard van hun kafmolen. Ik gebruik deze zelf ook. Minder dan vroeger omdat ik in silo's voeder, maar wanneer nodig doet die altijd zijn job. Kijk zeker ook eens naar de luchtreinigers op de website.

Rings4Wings heeft een uitgebreid aanbod en jij gebruikt mogelijk ook de kunststof ringen die je verkrijgt via KBOF. Daarnaast gebruik ook de elastische kleuringen. Ik heb de witte en die zijn op splitvogels makkelijk te herkennen. De zwarte gebruik ik om de beste jongen meteen aan te duiden na het uitvliegen.

Het is mede dankzij deze sponsors dat Vogelevenement.com bestaat. Bedankt!


Benieuwd naar mijn Eivoer recept? Klik hier, vul je e-mail adres in en ontvang het in je mailbox.

Staat Vogelevenement.com nog niet op jouw website of wil je de affiche van Vogelevenement.com gebruiken op jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Laat het mij weten door te antwoorden op dit bericht of contact op te nemen via de website.

Heb je de Facebook pagina al bezocht? Je doet mij een groot plezier als je op de Facebook pagina even op ‘Vind ik leuk’ kan klikken. Wil je dat doen? Bedankt!

facebook.com/vogelevenement


Barmsijzen en nog eens barmsijzen!
Angst voor honger drijft Siberische vogels massaal naar België

Promoot Vogelevenement.com door dit bericht door te sturen naar zoveel mogelijk vrienden en kennissen of print deze affiche en verspreid ze op jou vogeltentoonstelling of vogelbeurs. Bedankt!


Wat staat er op de planning voor dit weekend?

Grote verkoops en ruilbeurs in gericht door W.P.C. en K.B.O.F. OOSTNIEUWKERKE
Vogelbeurs 't Sieske

Hou zeker ook deze pagina in de gaten met nieuws over vogelgriep.

Meer weten? Ga dan naar de Vogelkalender

Nog een vogeltentoonstelling of vogelbeurs dit weekend?
Laat het mij weten door hier te klikken. Bedankt!


Planning voor de komende 2 weken:

Vogelverkoop De Breese Kanarie — Vogelevenement.com
Grote Vogelbeurs Kermeta Kermt
Vogelbeurs De Witte Merel Vosselaar
Vogelbeurs DE WITTE MUS LICHTERVELDE
Vogelbeurs Echt en omstreken

Nog weet van een ander evenement? Klik dan hier en registreer het snel. Bedankt!

Bekijk alle vogelbeurzen en vogeltentoonstellingen deze maand: klik hier


Wil je contact met me opnemen? Klik dan hier

Wil je de wekelijkse nieuwsbrief met vogelkalender ontvangen? Schrijf je dan nu in
Promotie maken voor jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Registreer jouw evenement
Link naar jouw website op Vogelevenement.com? Klik dan hier

Posted on January 5, 2018 .