Nieuwsbrief 8 juni: bestuursvergadering De Witte Valk Opwijk

Meer bezoekers op de vogeltentoonstelling of vogelbeurs van je vogelvereniging? Aarzel dan niet en registreer deze meteen in de Vogelkalender.

Klik Hier!


Neem een kijkje in de Vogelevenement.com fotogalerij: klik hier


Deze week hadden we nog eens een aparte bestuursvergadering bij De Witte Valk Opwijk. Je vraagt je misschien af wat we daar dan bespreken?

Net zoals in elke vereniging staan we er als bestuur het hele jaar door voor in dat alles vlot verloopt. Vergaderingen vastleggen, onderwerpen bepalen, sprekers zoeken, administratie en natuurlijk de voorbereiding op onze vogeltentoonstelling.

Geloof mij, een vogeltentoonstelling is meer dan 5 dagen hard werken op de tentoonstelling zelf. Vooraf moet er heel wat geregeld worden. Zaal, affiches, boodschappen, dierenarts, allerlei instanties inlichten, sponsoring ophalen, taakverdeling, boodschappen en ga zo maar door. Dat moet dan allemaal nog op het gepaste moment gebeuren.

Eens je daar allemaal door bent, is er het weekend zelf. Helpers, helpers, helpers. Zonder gemotiveerde helpers kom je er niet. Om ervoor te zorgen dat iedereen weet wat te doen, heb je een uitgebreide taakverdeling nodig. Niet evident want iedereen werkt vrijwillig mee en niet elke taak is voor iedereen weggelegd. Gelukkig geraak je met veel goede wil al heel ver.

Wij zijn alvast hard aan het werk voor onze tentoonstelling in het 2de weekend van oktober. De formulieren staan al op de website, de reclameronde gaat van start en de drukwerken worden opgestart. We weten wat te doen.

Ohja, als je ons ook wil steunen, geef maar een seintje. Alle steun is welkom.


Je zal merken dat er een link naar Podcast is toegevoegd. Voor wie podcast niet kent, dat is een audio opname van een gesprek tussen verschillende personen of gewoon van één persoon die iets vertelt. Omdat ik wat verder wil gaan dan de nieuwsbrief, ben ik daarmee aan het experimenteren. Op deze pagina vind je alle opnames. Luister er eens naar en geef me je feedback. Wat denk je ervan? Wat zou je me graag horen vertellen? Kan je de podcast vlot beluisteren op deze manier?

Luister naar de podcast: klik hier

Aflevering 1: Eivoer recept — Vogelevenement.com
Aflevering 2: 2018, kweek & Perle Morbide — Vogelevenement.com
Aflevering 3: Vogel 2018 en Zebravinken — Vogelevenement.com


Benieuwd naar mijn Eivoer recept? Klik hier, vul je e-mail adres in en ontvang het in je mailbox.

Staat Vogelevenement.com nog niet op jouw website of wil je de affiche van Vogelevenement.com gebruiken op jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Laat het mij weten door te antwoorden op dit bericht of contact op te nemen via de website.

Heb je de Facebook pagina al bezocht? Je doet mij een groot plezier als je op de Facebook pagina even op ‘Vind ik leuk’ kan klikken. Wil je dat doen? Bedankt!

facebook.com/vogelevenement


Westelijke orpheusgrasmus voor het eerst in België | Natuurpunt
Oplichtende snavels van papegaaiduikers – VogelBlad

Promoot Vogelevenement.com door dit bericht door te sturen naar zoveel mogelijk vrienden en kennissen of print deze affiche en verspreid ze op jou vogeltentoonstelling of vogelbeurs. Bedankt!


Wat staat er op de planning voor dit weekend?

Cites en de vogelhobby

Hou zeker ook deze pagina in de gaten met nieuws over vogelgriep.

Meer weten? Ga dan naar de Vogelkalender

Nog een vogeltentoonstelling of vogelbeurs dit weekend?
Laat het mij weten door hier te klikken. Bedankt!


Planning voor de komende 2 weken:

GROTE VOGELVERKOOPBEURS IN HOUTHALEN BELGIE
25e Grote Vogelbeurs Goulds en Exotische Vogels
KROMSNAVELDAG 2018

Nog weet van een ander evenement? Klik dan hier en registreer het snel. Bedankt!

Bekijk alle vogelbeurzen en vogeltentoonstellingen deze maand: klik hier


Wil je contact met me opnemen? Klik dan hier

Wil je de wekelijkse nieuwsbrief met vogelkalender ontvangen? Schrijf je dan nu in
Promotie maken voor jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Registreer jouw evenement
Link naar jouw website op Vogelevenement.com? Klik dan hier

Posted on June 8, 2018 .