Nieuwsbrief 3 augustus: Nieuw seizoen

Meer bezoekers op de vogeltentoonstelling of vogelbeurs van je vogelvereniging? Aarzel dan niet en registreer deze meteen in de Vogelkalender.

Klik Hier!


Neem een kijkje in de Vogelevenement.com fotogalerij: klik hier


Ik ben terug na een rustperiode van enkele weken :). Hopelijk heb je intussen alles kunnen bijlezen op de website?

Om er meteen in te vliegen, gaat deze avond de eerste vergadering van het nieuwe seizoen door bij De Witte Valk Opwijk. Klassiek de eerste gelegenheid om ringen te bestellen voor het komende kweekseizoen. Daar gaan we dus weer. We zijn nog maar net gestopt en kijken al uit naar het volgende kweekseizoen.

Eerst is er natuurlijk nog het tentoonstellingsseizoen. Persoonlijk sta ik wat achter met de planning. De selectie moet nog gedaan worden, laat staan dat ik al tentoonstellingsvogels heb gekozen.

Gelukkig staan we bij De Witte Valk al wat verder met de voorbereiding van onze jaarlijkse vogeltentoonstelling. Het is de eerste keer dat ik de voorbereiding als voorzitter meemaak maar gelukkig hebben we een hardwerkend bestuur en enthousiaste leden. Dat komt dus zeker in orde. De flyers zijn gedrukt, de tombolakaarten liggen klaar (laat maar weten als je er wil kopen) en de affiche wordt vandaag geleverd. Op onze website staat alle laatste info over de tentoonstelling, wie wil kan zelfs al inschrijven. Heb je nog vragen of suggesties? Laat het mij zeker weten.

Wie de voorbije weken een vogeltentoonstelling of ander event heeft geregistreerd, ik sta wat achter en heb problemen met computer. Geen nood, ze komen allemaal nog online. Graag nog even geduld.


Je zal merken dat er een link naar Podcast is toegevoegd. Voor wie podcast niet kent, dat is een audio opname van een gesprek tussen verschillende personen of gewoon van één persoon die iets vertelt. Omdat ik wat verder wil gaan dan de nieuwsbrief, ben ik daarmee aan het experimenteren. Op deze pagina vind je alle opnames. Luister er eens naar en geef me je feedback. Wat denk je ervan? Wat zou je me graag horen vertellen? Kan je de podcast vlot beluisteren op deze manier?

Luister naar de podcast: klik hier

Aflevering 1: Eivoer recept — Vogelevenement.com
Aflevering 2: 2018, kweek & Perle Morbide — Vogelevenement.com
Aflevering 3: Vogel 2018 en Zebravinken — Vogelevenement.com


Benieuwd naar mijn Eivoer recept? Klik hier, vul je e-mail adres in en ontvang het in je mailbox.

Staat Vogelevenement.com nog niet op jouw website of wil je de affiche van Vogelevenement.com gebruiken op jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Laat het mij weten door te antwoorden op dit bericht of contact op te nemen via de website.

Heb je de Facebook pagina al bezocht? Je doet mij een groot plezier als je op de Facebook pagina even op ‘Vind ik leuk’ kan klikken. Wil je dat doen? Bedankt!

facebook.com/vogelevenement


Roze spreeuwen op komst? | Natuurpunt
Uitzonderlijke influx van zuidelijke vogelsoorten in België | Natuurpunt

Promoot Vogelevenement.com door dit bericht door te sturen naar zoveel mogelijk vrienden en kennissen of print deze affiche en verspreid ze op jou vogeltentoonstelling of vogelbeurs. Bedankt!


Wat staat er op de planning voor dit weekend?

Dit weekend staat er niets gepland.

Hou zeker ook deze pagina in de gaten met nieuws over vogelgriep.

Meer weten? Ga dan naar de Vogelkalender

Nog een vogeltentoonstelling of vogelbeurs dit weekend?
Laat het mij weten door hier te klikken. Bedankt!


Planning voor de komende 2 weken:

Ruil en Verkoopbeurs ingericht door de West-Vlaamse Parkietenclub in samenwerking met K.B.O.F. De Pestvogel Hooglede — Vogelevenement.com
VOGELBEURS BVP WVL — Vogelevenement.com

Nog weet van een ander evenement? Klik dan hier en registreer het snel. Bedankt!

Bekijk alle vogelbeurzen en vogeltentoonstellingen deze maand: klik hier


Wil je contact met me opnemen? Klik dan hier

Wil je de wekelijkse nieuwsbrief met vogelkalender ontvangen? Schrijf je dan nu in
Promotie maken voor jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Registreer jouw evenement
Link naar jouw website op Vogelevenement.com? Klik dan hier

Posted on August 3, 2018 .