Nieuwsbrief 17 augustus: Tentoonstellingsseizoen komt eraan

Meer bezoekers op de vogeltentoonstelling of vogelbeurs van je vogelvereniging? Aarzel dan niet en registreer deze meteen in de Vogelkalender.

Klik Hier!


Neem een kijkje in de Vogelevenement.com fotogalerij: klik hier


Het tentoonstellingsseizoen komt eraan en ik moet mijn Zebravinken en Gouldamadines nog selecteren. In tegenstelling tot andere jaren ben ik er laat mee. Gelukkig lijken mijn vogels er zeer goed bij te zitten dus dat scheelt hem wanneer ik ze effectief opkooien voor de tentoonstellingen. We zullen zien wat het geeft.

Ik geef nu een volledig jaar COMED producten aan mijn vogels en zowel tijdens de rui, tentoonstellingsseizoen, voorbereiding op de kweek als tijdens het kweekseizoen vind ik dat mijn vogels beter zitten. Ook nu weer zitten mijn vogels in betere conditie dan anders na een uitputtend kweekseizoen. Alhoewel ik dus niet noodzakelijk meer vogels heb gekweekt dit jaar, zie ik wel dat de jongen het beter doen en ook de oudervogels lijken niet uitgeput. Het is eerder ikzelf die wat moe is van het kooien uitkuisen en dergelijke. En dan moet ik nog beginnen aan de grote schoonmaak... Nog veel werk dus :).

Heb jij jouw vogels al klaar voor het tentoonstellingsseizoen? Selectie al gemaakt?


Je zal merken dat er een link naar Podcast is toegevoegd. Voor wie podcast niet kent, dat is een audio opname van een gesprek tussen verschillende personen of gewoon van één persoon die iets vertelt. Omdat ik wat verder wil gaan dan de nieuwsbrief, ben ik daarmee aan het experimenteren. Op deze pagina vind je alle opnames. Luister er eens naar en geef me je feedback. Wat denk je ervan? Wat zou je me graag horen vertellen? Kan je de podcast vlot beluisteren op deze manier?

Luister naar de podcast: klik hier

Aflevering 1: Eivoer recept — Vogelevenement.com
Aflevering 2: 2018, kweek & Perle Morbide — Vogelevenement.com
Aflevering 3: Vogel 2018 en Zebravinken — Vogelevenement.com


Benieuwd naar mijn Eivoer recept? Klik hier, vul je e-mail adres in en ontvang het in je mailbox.

Staat Vogelevenement.com nog niet op jouw website of wil je de affiche van Vogelevenement.com gebruiken op jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Laat het mij weten door te antwoorden op dit bericht of contact op te nemen via de website.

Heb je de Facebook pagina al bezocht? Je doet mij een groot plezier als je op de Facebook pagina even op ‘Vind ik leuk’ kan klikken. Wil je dat doen? Bedankt!

facebook.com/vogelevenement


VOEDSELHULP VOOR ZOMERTORTEL – VogelBlad
Gevonden vogeltjes – VogelBlad

Promoot Vogelevenement.com door dit bericht door te sturen naar zoveel mogelijk vrienden en kennissen of print deze affiche en verspreid ze op jou vogeltentoonstelling of vogelbeurs. Bedankt!


Wat staat er op de planning voor dit weekend?

Ruil en Verkoopbeurs ingericht door de West-Vlaamse Parkietenclub in samenwerking met K.B.O.F. De Pestvogel Hooglede — Vogelevenement.com
VOGELBEURS BVP WVL — Vogelevenement.com
Grote Vogel Verkoopbeurs LPC Belgie Houthalen — Vogelevenement.com
Internationale Open Rayonshow — Vogelevenement.com

Hou zeker ook deze pagina in de gaten met nieuws over vogelgriep.

Meer weten? Ga dan naar de Vogelkalender

Nog een vogeltentoonstelling of vogelbeurs dit weekend?
Laat het mij weten door hier te klikken. Bedankt!


Planning voor de komende 2 weken:

26e GROTE VOGELBEURS VOOR GOULDS EN ANDERE EXOTISCHE VOGELS — Vogelevenement.com
Grote vogelbeurs Aarschot (ourodenberg) — Vogelevenement.com
Tweedaagse vogelbeurs — Vogelevenement.com

Nog weet van een ander evenement? Klik dan hier en registreer het snel. Bedankt!

Bekijk alle vogelbeurzen en vogeltentoonstellingen deze maand: klik hier


Wil je contact met me opnemen? Klik dan hier

Wil je de wekelijkse nieuwsbrief met vogelkalender ontvangen? Schrijf je dan nu in
Promotie maken voor jouw vogeltentoonstelling of vogelbeurs? Registreer jouw evenement
Link naar jouw website op Vogelevenement.com? Klik dan hier

Posted on August 17, 2018 .