De laatste nieuwsbrief

Na meer dan 15 jaar vogels houden, heb ik besloten om ermee te stoppen. Het voorbije jaar is de interesse geleidelijk aan geminderd. Andere interesses, andere job en nieuwe mensen leren kennen. Ik merkte dat ik meer bezig was met een andere hobby en mij meer en meer beperkte tot de vogels eten en drinken geven.

Ik heb altijd genoten van de hobby. Veel mensen leren kennen en dingen kunnen proberen. Ga ik het missen? Uiteraard wel. Wat ik vooral jammer vind is dat ik De Witte Valk, De Belgische Zebravinkenclub en Vogelevenement.com ook achterlaat.

De Witte Valk, daar ben ik jarenlang goed opgevangen en ben ik sinds een jaar ook voorzitter. Samen met hen zorg ik het komende jaar dat alles geregeld wordt zodat ze verder kunnen. En De Witte Valk blijft altijd mijn club :).

De Belgische Zebravinkenclub ken ik minder lang maar lang genoeg om er ook gehecht aan te zijn. Ik doe dit jaar nog verder met de website zodat we kunnen kijken wie dit verder kan doen.

Tot slot betekent dit ook het einde van Vogelevenement.com. Vogelevenement.com is begonnen als experiment. Ik maak graag websites, blog graag en kon dat combineren met vogels houden. Geleidelijk aan is de website uitgegroeid tot een platform waar vele liefhebbers regelmatig kwamen kijken. De website blijft nog online tot eind juli en in tussentijd doe ik mijn best om jouw evenementen nog online te plaatsen. De nieuwsbrief is wel gedaan. Dit is officieel de laatste nieuwsbrief van Vogelevenement.com.

Ik wil jou bedanken om mij al die jaren te volgen en ik wens je nog veel succes met de hobby.


Benieuwd naar mijn Eivoer recept? Klik hier, vul je e-mail adres in en ontvang het in je mailbox.

Posted on January 25, 2019 .