Back to All Events

Clubshow Speciaalclub van Insecten en Vruchtenetende Vogels


  • Café Zaal ’t Vrijthof Oirschot 6 Molenstraat Oirschot, NB, 5688 AD Netherlands (map)

Clubnaam: Speciaalclub van Insecten en Vruchtenetende Vogels (SCIVV)

Website: www.vogelspeciaalclub.nl

E-mail vereniging: admin@vogelspeciaalclub.nl

Op zaterdag 25 en zondag 26 oktober wordt onze jaarlijkse Clubshow gehouden in Oirschot, nabij Eindhoven. Zoveel mogelijk verschillende soorten insecten en vruchtenetende vogels zullen worden geshowd. De vogels worden niet gekeurd en worden tentoongesteld in vitrines en volières die zo natuurlijk mogelijk worden ingericht en aangekleed. Tevens is er een vogelhandelaar aanwezig die verschillende soorten insecten en vruchtenetende vogels aanbiedt, Avian met verschillende soorten voeders en supplementen, een volièrebouwer, ECS (Europese Cultuurvogel Shop) en wederom zal ook dit jaar de orchideeënvereniging Noord-Oost Brabant aanwezig zijn met prachtige orchideeën.

Toegang €3.50 per persoon kinderen t/m 15 jaar gratis

Waar kan men meer info vinden en inschrijven?: Voor meer informatie kan u mailen naar vangroningenrick@gmail.com of bezoek www.vogelspeciaalclub.nl of facebook: https://www.facebook.com/events/346479895509890/?source=1