Back to All Events

Tafelkeuring 2014 Gouldamadine SNGN

  • Vogelvereniging Tropica 99 Constantijn Huygensstraat Heemskerk, NH, 1962 TA Netherlands (map)

Clubnaam: Gouldamadine SNGN regio 1

Op 20 september 2014 houdt de S.N.G.N. regio 1 Gouldamadine een bijeenkomst in Heemskerk. Tijdens deze bijeenkomst vindt er een verkoop plaats van een klein aantal gouldamadines. Een tiental leden biedt beginnende en ervaren liefhebbers hiermee de kans op een goede start van het nieuwe kweekseizoen.
De bijeenkomst duurt van 10.00 tot 13.00 uur. Iedereen is van harte welkom, zowel leden als niet-leden. We starten met een tafelkeuring/mini-tentoonstelling. Omstreeks 12.00 uur vindt de verkoop van gouldamadines plaats.
Twee leden van regio 1 bieden de vereniging elk 1 gouldamadine aan voor een verloting. Maak hiervan gebruik om aan goede gouldamadines te komen, zodat u volgend jaar mooie gouldamadines in uw verblijf heeft.
Het uitgebreide programma vindt u op onze website sngn.nl/afdeling/regio1/agenda.

Waar kan men meer info vinden en inschrijven?: Voor meer info: Fernando_boersma@hotmail.com

E-mail: fernando_boersma@hotmail.com

Earlier Event: September 20
Open technische dag provincie Groningen
Later Event: September 20
19e jaarlijkse tentoonstelling DIAM