Back to All Events

Noordelijke Zebravinken Beurs (NL)

  • ScanTriHal 10 Orionweg Leeuwarden, Frater, 8938 AG Netherlands (map)

Clubnaam: NZC Friesland (NL)

Website: www.nzc-friesland.nl/

E-mail vereniging: nzcfriesland@gmail.com

Beschrijving/agenda evenement: 
Zaterdag 5 september 2015 organiseert NZC-Friesland weer de Noordelijke Zebravinkenbeurs. Er zullen weer veel mooie Zebravinken in vele kleurslagen aanwezig zijn, meer dan voldoende parkeergelegenheid en natuurlijk een prima catering.

Het is vooral de bedoeling om er weer een gezellige Zebravinkendag van te maken. Dus gezellig met elkaar praten over de vogels, de kweek en natuurlijk de ruil- en verkoopbeurs. Natuurlijk is dit niet exclusief voor noorderlingen maar voor iedere zebra-liefhebber die nieuwe zebra’s zoekt of mooie exemplaren over heeft.

Waar kan men meer info vinden en inschrijven?: www.nzc-friesland.nl

Earlier Event: September 5
Tweedaagse vogelbeurs De Sneppe